Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 83 of 83

I had a chance to use the Storm for a day. The lagging was unbearable. ... BlackBerry Storm forum

  1. #76
    anant's Avatar
    anant no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    24

    Advertisement



    I had a chance to use the Storm for a day. The lagging was unbearable. There would be no way I'd get one. Really, really bad.

  2. #77
    dzimmer77f's Avatar
    dzimmer77f no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Now that I've had one for about a day I'm surprised to see such problems. I haven't had any noticeable or problematic lag whatsoever really. I haven't used the Bold but I can't imagine it being SO much faster. For whatever reason the Storm HAS locked up on the Visual Voicemail app. I suppose it's a problem with the app, but I was just as soon delete it as I don't see myself using visual voicemail (whatever that is, lol).

  3. #78
    woodi68's Avatar
    woodi68 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    woodi68
    Posts
    660
    I also had a pretty major crash with Visual Voicemail when I first loaded it. I then stripped it off, restarted and then reinstalled. Works flawlessly now!

  4. #79
    dsmith10's Avatar
    dsmith10 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    23ECDF89
    Posts
    1
    Had the storm for a day now. One lock up and quite a bit of lag. Not wanting to complain, but thought it was going to be the iphone killer. Still has potential, but yes aps should work good. Should not be THIS laggy. And where the heck are the themes. Would of rather the phone be delayed one month to fix this than hold this AWESOME phone with mediocre problems.

  5. #80
    00chill's Avatar
    00chill no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31013E74
    Posts
    19
    Ive had it for 5 days now and the lag is just killing me, i keep reading about this update to .75 but now luck with that, the app loader loads it, and once it's complete i check the storm and its still the old version. what do i do, someone please help me.
    CHILL

  6. #81
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Quote Originally Posted by 00chill View Post
    Ive had it for 5 days now and the lag is just killing me, i keep reading about this update to .75 but now luck with that, the app loader loads it, and once it's complete i check the storm and its still the old version. what do i do, someone please help me.
    try the official .76
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  7. #82
    e-berry's Avatar
    e-berry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    23001419
    Posts
    308
    well i didn't notice a crazy lag when i first got my storm on wednesday.. even with .65 but regardless i tried .75

    i'm tempted to go back to .65 because i've had 2 random reboots out of nowhere. i'm not sure if i was pressing some random buttons that made it reset... something like a camera key/mute key/lock key combination that made it do that or just an overload of info... who knows..
    --
    More than meets the eye.

  8. #83
    dzimmer77f's Avatar
    dzimmer77f no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    The camera is mucho laggy for me. You snap to take a picture and it's like, "wait for it... wait for it..."

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •