Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58

Not a problem..I don't care for wifi anyway on my 8320...it always messes up and ... BlackBerry Storm forum

  1. #31
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085

    Advertisement



    Not a problem..I don't care for wifi anyway on my 8320...it always messes up and call fails alot of my calls,so I'm constantly having to turn wifi off rto make a phone call..I've done all the problem shooting. EDGE is perfect for me..and IF it picks up 3G,cool, no biggie. Ithink 3G is over rated anyway. I have a 3G phone too and seriously there not much diff in call quality or internet speeds. BUT that's my opinion.

  2. #32
    mcg2u2's Avatar
    mcg2u2 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ?????
    Posts
    154
    I want a STORM. I live in Houston,Tx. WIFI is not much faster than EDGE & UMA all was drops call when switching. And while talking over UMA it is hit & miss. Just get me a STORM. Let me know who has the right 1 to unlock & use on TMO's network. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #33
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    If things go right ill be getting a few vodaphone storms to unlock on tmo.

  4. #34
    drepope100's Avatar
    drepope100 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    2576b7d1
    Posts
    14
    I been a with almost every major provider in the u.s. I've been with tmobile the longest (about 4yrs) while in my opinion the have the best rate plans, outside of blackberry, all of the other smartphones suck! (I've had them all) in short, tmobile needs to bring out a ground-breaker! And if u have experience in htc's, the g1 will not do it!!! Save us RIM!!

  5. #35
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Quote Originally Posted by drepope100 View Post
    I been a with almost every major provider in the u.s. I've been with tmobile the longest (about 4yrs) while in my opinion the have the best rate plans, outside of blackberry, all of the other smartphones suck! (I've had them all) in short, tmobile needs to bring out a ground-breaker! And if u have experience in htc's, the g1 will not do it!!! Save us RIM!!
    SERIOUSLY! Lol I agree 100%

  6. #36
    planneau's Avatar
    planneau no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,029
    I herd from the grape vine that T-Mobile is looking into the Storm of first quarter of next year. Keep an ear open fr it.
    ..........SHAKE N BAKE..........

  7. #37
    jaesternbach's Avatar
    jaesternbach no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24b04967
    Posts
    417
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ I heard some where that the Storm is quadband, so won't it work on any gsm carrier if unlocked? I am sure that would cost a pretty penny! LOL!

  8. #38
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Vodaphone will work here

  9. #39
    mcg2u2's Avatar
    mcg2u2 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ?????
    Posts
    154
    So many RUMORS ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #40
    mcg2u2's Avatar
    mcg2u2 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ?????
    Posts
    154
    So many RUMORS ~via BB (wap.pinstack.com)~WE NEED A FACT SHEET. LOL

  11. #41
    jcrashred's Avatar
    jcrashred no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    to all who know...I've gone the site to download the OS 4.5 for my 8320 but I don't know which one to use. I've been looking for it since the summer and every site i go to is either gone or just doesn't have it anymore. This is the closest i've been to getting it but i just don't know which one to use. I have Tmobile and live in the US. Can anyone help me? Thanks

  12. #42
    PhxBlue's Avatar
    PhxBlue no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    NO!
    Posts
    308
    You can use the latest they have on the site as long as its made for the 8320. It doesnt have to be from T-Mobile. Dont forget to delete the vendor.xml file.

  13. #43
    jcrashred's Avatar
    jcrashred no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    nice thanks PhxBlue

  14. #44
    archer6's Avatar
    archer6 no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    4,996
    Quote Originally Posted by mcg2u2 View Post
    So many RUMORS ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Too many RUMORS.....


  15. #45
    Diceone208's Avatar
    Diceone208 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    23
    TMOBILE 3G speeds are up to 7MB/S STUPID FAST!!!!!!!!!

    Im not in a 3G market, not until next summer anyway, but I've read statistics, and been through T Mo training on our 3G network.
    Problems can not be solved by the same level of thinking that created them....
    Albert Einstein.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •