Results 1 to 9 of 9

i have the 64 bit version of vista on a sony vaio.. everytime i open ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    justin01b's Avatar
    justin01b no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Question sorry if this is a repeat question.. please help

    Advertisement



    i have the 64 bit version of vista on a sony vaio.. everytime i open the desktop manager , connect my phone and try and load a new app the main screen will close automacticaly but the transfer screen will stay there but i can not transfer any files or app's .. is there an easy fix for this or can some one point me in the right direction of a thread that can help me.. any info would be greatly appreciated

    my desktop manager version is 4.3.0.17

    thanks for your time
    justin from ohio

  2. #2
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    There's a similar thread, I think the gist of it was that DM doesn't like to work so well with vista 64... Sorry for the bad news...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    Sharky147's Avatar
    Sharky147 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    111
    My fiance has 64 bit vista on HP laptop and he got the newer DM to work just fine. Try a different version. He even syncs it with Outlook 2007

  4. #4
    dean0uga's Avatar
    dean0uga no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    415
    Quote Originally Posted by Sharky147 View Post
    My fiance has 64 bit vista on HP laptop and he got the newer DM to work just fine. Try a different version. He even syncs it with Outlook 2007
    yea try downloading version 4.7, buggy in some aspects, but the newer software is probably more compatible

  5. #5
    rpol8052's Avatar
    rpol8052 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Ask me!
    Posts
    561
    yea im running vista 64 and its fine with 4.7...try upgrading DM

  6. #6
    justin01b's Avatar
    justin01b no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    thanks for the quick response everyone.. i will dl the new version hope that works

    thanks again

  7. #7
    justin01b's Avatar
    justin01b no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    downloading the new dm did not work..errrrr

    any other suggestions???

  8. #8
    Sharky147's Avatar
    Sharky147 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    111
    Try maybe 4.6 DM. Maybe do some windows updates if needed too. Not sure, but he also turned of the windows user account control setting that pops up every 10 seconds to ask for permission on everything. I wish I could help more. He does not have any issues with it. :-/

  9. #9
    jdk2's Avatar
    jdk2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    63
    Make sure your DM is set to "Run as administrator" since it needs administrative privledges in the Program Files (x86) folder to accomplish anything.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •