Results 1 to 12 of 12

Alright so I am going to pre order the Strom today hopefully. I was just ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    Noah.D's Avatar
    Noah.D no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    88

    Quick Question

    Advertisement



    Alright so I am going to pre order the Strom today hopefully. I was just wanting to know if it is possible for me to some how transfer my memos from my 8330 to the Storm when I get it?

  2. #2
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Switch device wizard in the desktop manager will allow you to transfer all of your contacts, apps, and various goodies from one device to another.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  3. #3
    Noah.D's Avatar
    Noah.D no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    88
    Quote Originally Posted by j llama View Post
    Switch device wizard in the desktop manager will allow you to transfer all of your contacts, apps, and various goodies from one device to another.
    Okay, thank you.

  4. #4
    Noah.D's Avatar
    Noah.D no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    88
    Is there any way that I can transfer only my memos??? I really need to do this.

  5. #5
    flyaway's Avatar
    flyaway no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    66
    If you go to synchronize then synchronize configuration (in desktop manager) you can select what you do and do not want to synchronize, and where you want it to synchronize to.

  6. #6
    Noah.D's Avatar
    Noah.D no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    88
    It only gives me the options to synchronize it to Microsoft Outlook, and Yahoo. I want to synchronize only my memos directly from my Curve to my Storm how can I do this?

  7. #7
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673

    how bout memory leak?

    sorry wrong spot
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  8. #8
    flyaway's Avatar
    flyaway no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    66
    Quote Originally Posted by Noah.D View Post
    It only gives me the options to synchronize it to Microsoft Outlook, and Yahoo. I want to synchronize only my memos directly from my Curve to my Storm how can I do this?
    I would sync the curve to outlook, then the storm to outlook, using outlook as a "go between"

  9. #9
    Noah.D's Avatar
    Noah.D no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    88
    Quote Originally Posted by flyaway View Post
    I would sync the curve to outlook, then the storm to outlook, using outlook as a "go between"
    Yeah that's what I was going to do but for some reason outlook won't work on my pc right now.

  10. #10
    flyaway's Avatar
    flyaway no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    66
    Quote Originally Posted by Noah.D View Post
    Yeah that's what I was going to do but for some reason outlook won't work on my pc right now.
    I believe you can sync to Yahoo also... do you have a yahoo account?

  11. #11
    Noah.D's Avatar
    Noah.D no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    88
    Quote Originally Posted by flyaway View Post
    I believe you can sync to Yahoo also... do you have a yahoo account?
    No I guess I could make one though.

  12. #12
    Noah.D's Avatar
    Noah.D no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    88
    Alright so I tried synchronizing to yahoo. Am I supposed to get an email or something so that I can get the memos onto my storm???

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •