Results 1 to 10 of 10

Okay I've been trying to find the answer to this and have yet to get ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828

    please someone try and answer this

    Advertisement



    Okay I've been trying to find the answer to this and have yet to get a straight answer okay here go's I really want the thunder I'm on att,I understand that the storm is a world phone I want to unlock it and bring it to att,will this work?from vzw by the way

  2. #2
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    Nope. You must wait for the 9500

    Read this thread. http://blackberryforums.pinstack.com...ad.php?t=89213

  3. #3
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~okay I'm confused I've read that post so the vodaphone won't work either?

  4. #4
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i know rogers is getting the 9500 and what about bell would it work I want this phone bad to add to my collection

  5. #5
    thymaster's Avatar
    thymaster no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    198
    I believe the Bell Storm is unlocked GSM and locked CDMA provider specific.

  6. #6
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~what that mean

  7. #7
    KaraBear's Avatar
    KaraBear no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    294
    Quote Originally Posted by raton View Post
    Nope. You must wait for the 9500

    Read this thread. http://blackberryforums.pinstack.com...ad.php?t=89213
    Nothing in the link above is correct. Listen heres the deal about either the 9500 or 9530. The 9530 has dual CDMA Rev A bands. Quadband GSM, and 2100MHz HSPA. The 9500 has Quadband GSM and 2100MHZ HSPA.
    Now if Verizon does not lock down the NA GSM bands then yes you can use it on AT&T. The field test models do not have these bands locked down right now, but that doesn't mean they won't for release. It's 50/50 honestly. Regardless, the 9500 will DEFINITELY work on AT&T. It just will not work on AT&T's 3G network.
    If I had to guess, both will work, but only time will tell about the 9530 from Verizon.

  8. #8
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~well they sayin its supposed to be out monday?

  9. #9
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~and would the 3g work on the vzw and thank u its a world phone I figured just wasn't sure

  10. #10
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~so is the release date correct or wrong? Is there a set release date?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •