Results 1 to 6 of 6

Hey yall I have an unlocked 9530 with tmobile. everything works great. web, mms, gps. ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    jvcvem2003's Avatar
    jvcvem2003 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    304A228A
    Posts
    35

    Question Loosing my EDGE on my 9530

    Advertisement



    Hey yall

    I have an unlocked 9530 with tmobile. everything works great. web, mms, gps. i have problems with loosing my edge when i try to run Slacker. Also I am trying to try TetherBerry. Same issue. I loose my edge when i start the program.
    Is there a network setting maybe is wrong? any one have experience like mine? Any help would be appreciated. I like slacker but loose my edge. i want to tether but loose my edge. all other apps work great, viigo, myspace, messenger, whatever app i have works great, but slacker and tetherberry.
    THanks

  2. #2
    barbuser's Avatar
    barbuser no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Pin Me
    Posts
    173
    What os are you running?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    mixoplex's Avatar
    mixoplex no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    20F3C981
    Posts
    38
    If you are using a custom os i think it has something to do with the radio file. There is a thread on here about replacing swapping it from a working os tha worked fine to the custom one (if you are using on) I tried it myself but did not work for me. I originally had the .75 version then went th .99 ,.103 and I was was going from EDGE to edge just sporatically. So i went back to regular .75 firmware.

  4. #4
    jvcvem2003's Avatar
    jvcvem2003 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    304A228A
    Posts
    35
    oh ,,,, im am using .103

  5. #5
    barbuser's Avatar
    barbuser no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Pin Me
    Posts
    173
    I have the best reception using the radio file from .90
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    thekoolninja's Avatar
    thekoolninja no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    18
    I had the same problem and i believe the best way to fix it is to run a hybrid of .109 or .103 whichever you prefer with .90 radio files. I have not tried this since i don't really need slacker.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •