Page 9 of 13 FirstFirst ... 45678910111213 LastLast
Results 121 to 135 of 185

I have EDGE, text messages, my home email on my 9530 and all of it ... BlackBerry Storm forum

  1. #121
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481

    Advertisement



    I have EDGE, text messages, my home email on my 9530 and all of it works fine. My AT&T service books are on my Storm, but the browser icon is not on my icon page, but is hidden and can only be seen when I press and hold the function key (running apps) and when I click on the browser, it says I need to send the service books..............but they are on the phone. Any help would be appreciated. Thanks.
    ​Galaxy S4 Red

  2. #122
    julrich01's Avatar
    julrich01 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4

    Question

    Okay......... I have FINALLY got everything going on my Storm. Getting emails, internet, incoming & outgoing calls, etc. Just have two MINOR little problems and thought I would put this out there in case someone can tell me how to fix these:

    1. I have my SIM card in and also under Owner it has my name but on the main screen it still shows the previous owner's phone number. I can't find where I can change that on the main menu. When I place calls my number shows up on the other pesons phone so I know the phone recognizes my SIM and phone number. What can I do to change the number in just that one place??

    2. When I miss a call the icon that shows up looks like an unread message. It is the little closed yellow envelope with the number of missed calls in front of it. I actually have to click on messages to see what number I missed. I should show the little phone with an "x" or something in front of it. I just think the icons are mixed up. Any one know a fix for this??

    If not, I can get used to these two little problems........... Thanks!!

  3. #123
    jajelarocca's Avatar
    jajelarocca no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2

    Problem with internet on my Storm

    I am unable to open the generic service books. I don't have winzip. Can someone email me these files that I don't have to unzip? Please help.

  4. #124
    keylewm's Avatar
    keylewm no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    20FBD49C
    Posts
    17
    Little thing I found today....may help those having issues with EDGE vs. edge

    In the original post it was stated:
    "Now go to AT&T BIS Page log in and resend your service books. Then on your Storm go to Option>Advanced Options>TCP APN should say APN: wap.cingular Username:WAP@CINGULARGPS.COM Password: CINGULAR1"

    The first time I typed in the APN, Username and Password it was in all lower case. I was having an IMMEDIATE problem with the phone staying on edge with only one bar. I immediately started troubleshooting it because up until that moment I was having a very solid EDGE for over a day everywhere I went ( I fogot this step initially when I loaded everything )

    I retyped the APN, etc in a second time but making sure I typed them in EXACTLY as they were in the original post. Which means I typed the username and password in all caps. Now, I have a solid EDGE running between 2 and 3 bars.

    I hope this helps those with the edge vs EDGE issue!!

  5. #125
    cherylhandy's Avatar
    cherylhandy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    31017CDF
    Posts
    39

    Question How well the Strom works or AT&T network

    I have the Curve 8310 have had it (I have had 3 this is the 3rd one) for 8 months and have used it for about 2 months. All in all I have been a blackberry owner now for 2 years. I considered the iPhone and kinda still am unless I can get an unloacked storm and depending what others who have the storm with AT&T service. Would like to hear how it works, any problems and such I want the good, bad and indifferent reviews please.

  6. #126
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Mine is working fine now that I took the necessary steps to get the browser working with my carrier (AT&T). I'm switching between it and my 8900 with no problems.

  7. #127
    pumpkin24's Avatar
    pumpkin24 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    108
    How do you keep EDGE on caps so internet is always available? Mine is always going between cap edge and lower case edge meaning no internet?

  8. #128
    pumpkin24's Avatar
    pumpkin24 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    108
    I am using the storm on t mobile.

  9. #129
    cherylhandy's Avatar
    cherylhandy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    31017CDF
    Posts
    39
    I am looking 2 trade my service provider is AT&T RED 8310 (in brand new condition no scratched or marks) w/ many extras. 2 include an extra battery, blue tooth headset, & car charger 4 an unlocked Storm that I can use on AT&T.

  10. #130
    cherylhandy's Avatar
    cherylhandy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    31017CDF
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by pumpkin24 View Post
    How do you keep EDGE on caps so internet is always available? Mine is always going between cap edge and lower case edge meaning no internet?
    See above post by keylewm, that post covers & fixes the issues about edge vs. EDGE

  11. #131
    cellfservices's Avatar
    cellfservices no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Great thread with a collection of service books for unlocked phones. Definitely useful!
    Cellfservices - Cell Phone (GSM) Unlocking Solutions
    "The Roaming Specialists"
    http://www.cellfservices.com

  12. #132
    interstudy's Avatar
    interstudy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Just an after thought. I have .323, and even if my EDGE drops to edge, I stillhave internet and data. Call it a glitch, call it what you want, I call it a Blackberry!
    My Blackberry Storm Blog
    More For T Mobile Stormers!

  13. #133
    ndon70's Avatar
    ndon70 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    39
    after unlocking my storm2 and putting my att sim card in, everything worked without doing all this. i can now switch back and forth from verizon to att effortlessly. but i will keep this thread handy just incase i run into any problems, thanks for posting!

  14. #134
    zutipec's Avatar
    zutipec no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    maybe this is a dumb question but i have to ask. is it possible to get the storm working without a BB plan. if anybody has an answer please email me.

  15. #135
    free2saute's Avatar
    free2saute no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    104
    Quote Originally Posted by zutipec View Post
    maybe this is a dumb question but i have to ask. is it possible to get the storm working without a BB plan. if anybody has an answer please email me.
    You can but then what good is a blackberry ?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •