Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Im having a problem, the phone was working fine until I uploaded service books now ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    tego10122's Avatar
    tego10122 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24B2A5EC
    Posts
    101

    Help Before I Break my Storm in Half

    Advertisement



    Im having a problem, the phone was working fine until I uploaded service books now everytime I click on the browser it goes from EDGE to edge. What the hell did I do?
    Twitter / Facebook / Portfolio
    1,000 Business Cards. Designed, Printed, Shipped to your door step. For $125.00
    Your Creative Monster ©

  2. #2
    smooth10's Avatar
    smooth10 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    21CB9337
    Posts
    1,506
    Well please don't break it lol

    I found some service books from Pltaylor. Send these to your device and maybe that will fix your problem. Goodluck!

    Click here to get them

  3. #3
    cinematicmatt's Avatar
    cinematicmatt no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    304D28C7
    Posts
    53
    how would you go about putting those on your storm? i am going to (hopefully) have a storm on tmobile here in a bit, and wondering if these'll work for them..

    i've heard that tmo has added service books for the storm, since so many people are unlocking to run on tmo... but how would you get these onto your storm?

  4. #4
    tego10122's Avatar
    tego10122 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24B2A5EC
    Posts
    101
    But I have T-Mobile....
    Twitter / Facebook / Portfolio
    1,000 Business Cards. Designed, Printed, Shipped to your door step. For $125.00
    Your Creative Monster ©

  5. #5
    tego10122's Avatar
    tego10122 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24B2A5EC
    Posts
    101
    I upgraded to 151 with.90 radio runs perfect
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418
    Quote Originally Posted by tego10122 View Post
    Im having a problem, the phone was working fine until I uploaded service books now everytime I click on the browser it goes from EDGE to edge. What the hell did I do?
    Have you tried a battery pull yet? May be a simpe fix.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    tego10122's Avatar
    tego10122 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24B2A5EC
    Posts
    101
    I'm back to the same thing .... Anything that has to d with mobile wap makes me lose EDGE
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #8
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    The tmo storm has been a problem for many people. Its not only tmo tho. I think its all the gsm carriers having problens.

    I have mine on a cdma that is not verizon. I had a week where I didn't even see 1XEV. I was stuck on 1x and 1xev. The problem is a phone that doesn't belong on any other carrier. Albeit a world phone, it seems like it doesn't like being on a different signal.

    My buddy had a storm on tmo, he went through every leaked os, every hybrid os and still nothing.

    My words to you would have to be ride it out.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #9
    tego10122's Avatar
    tego10122 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24B2A5EC
    Posts
    101
    Well, I downgraded to .148 and now i get solid edge but , if I open the pinstack app .. well it dies.
    Twitter / Facebook / Portfolio
    1,000 Business Cards. Designed, Printed, Shipped to your door step. For $125.00
    Your Creative Monster ©

  10. #10
    tjoanne's Avatar
    tjoanne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    304845CB
    Posts
    70

    Question so you downloaded .148

    it just might be the os, I had the same issues and I went back to .65 and my EDGE is always capital.... I wanted to get on the latest OS but are you saying that it won't work?
    ~*TJ*~

  11. #11
    visionthing's Avatar
    visionthing no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    383
    Quote Originally Posted by tego10122 View Post
    I'm back to the same thing .... Anything that has to d with mobile wap makes me lose EDGE
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    That's why I went from Storm to 8900. Could not handle the edge isues anymore. And I love my 8900. Runs very fast with a tons of apps installed. No
    hour glass just hanging there, a known old isue with older 8320.

    Watch this video of storm 2 and look at the edge signal.

    http://www.berryreview.com/2009/07/2...d-but-refined/

  12. #12
    tego10122's Avatar
    tego10122 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24B2A5EC
    Posts
    101
    @visionthing , I went from a 8900 to a storm, just cause I love touch.
    Twitter / Facebook / Portfolio
    1,000 Business Cards. Designed, Printed, Shipped to your door step. For $125.00
    Your Creative Monster ©

  13. #13
    visionthing's Avatar
    visionthing no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    383
    I hope you get all the problems solved. On pinstack there's allways help.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #14
    tego10122's Avatar
    tego10122 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24B2A5EC
    Posts
    101
    UPDATE:

    To all who are having problems holding EDGE , Upgrade to .148 hybrid it seems to be holding solid EDGE for me it held it all day. With WEB, IM, MAIL. I'm also trying other apps with it.
    Twitter / Facebook / Portfolio
    1,000 Business Cards. Designed, Printed, Shipped to your door step. For $125.00
    Your Creative Monster ©

  15. #15
    visionthing's Avatar
    visionthing no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    383
    Quote Originally Posted by tego10122 View Post
    UPDATE:

    To all who are having problems holding EDGE , Upgrade to .148 hybrid it seems to be holding solid EDGE for me it held it all day. With WEB, IM, MAIL. I'm also trying other apps with it.
    What about Live Search app? That's the one I had the most problems with.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •