Results 1 to 8 of 8

What am I doing wrong? TheCamera shows thatit can't find my location ad flickr cantFind ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    dwagman's Avatar
    dwagman no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    30517286
    Posts
    294

    geo tagging pics

    Advertisement



    What am I doing wrong? TheCamera shows thatit can't find my location ad flickr cantFind my location with vz nav open or closed.

    Any ideas?

    Thanks
    1*

  2. #2
    VR's Avatar
    VR
    VR no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    215
    probably vzw did the usual thing and block that feature too
    My blackberry is anti-Obama Bin Llama

  3. #3
    dwagman's Avatar
    dwagman no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    30517286
    Posts
    294
    But I pay to use vz nav so what gives?


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    woodi68's Avatar
    woodi68 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    woodi68
    Posts
    660
    Are you indoors when you're taking pictures? I'm pretty sure I've seen mine get a lock. I think it has to make a lock before you take the photo (which can take a while).

  5. #5
    jabbawabba's Avatar
    jabbawabba no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    98
    i've never been able to get a lock for pictures. It appears that the phone's GPS is locked w/o some sort of translation from VZ Nav or BB Maps. I camera application probably cannot access the GPS signal.

  6. #6
    dvst8ion's Avatar
    dvst8ion no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    182
    as far as i can tell vzw dosnt block gps, which would make sence since they opened it on there global phones a while ago. i might try from outside
    Once you go Black(berry) you'll never go back!!!

  7. #7
    jabbawabba's Avatar
    jabbawabba no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    98
    Quote Originally Posted by dvst8ion View Post
    as far as i can tell vzw dosnt block gps, which would make sence since they opened it on there global phones a while ago. i might try from outside

    They do lock it to certain apps. It wasn't opened on their global phones a while ago. I had the 8830 since its release, and it was never unlocked. VZ Nav works, but you have to pay verizon for it. That doesn't count.

    Blackberry built GPS INTO thier phones for free use as a feature, verizon locks this. BBMaps works on the Storm, other applications do not. My guess is that verizon had to make a concession in order to get the Storm exclusive.

  8. #8
    mcm180's Avatar
    mcm180 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    mcm180
    Posts
    1,117
    Quote Originally Posted by jabbawabba View Post
    They do lock it to certain apps. It wasn't opened on their global phones a while ago. I had the 8830 since its release, and it was never unlocked. VZ Nav works, but you have to pay verizon for it. That doesn't count.

    Blackberry built GPS INTO thier phones for free use as a feature, verizon locks this. BBMaps works on the Storm, other applications do not. My guess is that verizon had to make a concession in order to get the Storm exclusive.

    I agree with you .. and think VZW sucks for doing that.
    "Since we cannot know all that there is to be known about anything, we ought to know a little about everything." ~BLAISE PASCAL

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •