Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

I was just wondering which update would be the best for a Verizon Storm. Those ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    z06mike's Avatar
    z06mike no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    25

    Best OS update for Verizon

    Advertisement



    I was just wondering which update would be the best for a Verizon Storm. Those who have experience with the new updates, please give feedback. Also, could you give the steps on how to do it and a direct download link?

    TIA,


    Mike

  2. #2
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    the latest is the greatest...148
    follow this link for instructions
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  3. #3
    steve78pugs's Avatar
    steve78pugs no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    I Agree the .148 seems to be pretty good so far, no complaints

  4. #4
    bassvictim's Avatar
    bassvictim no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    HEAD
    Posts
    1,044
    "I am a robot, I like robots, I have a robot vagina." -JP,Grandma's boy

  5. #5
    z06mike's Avatar
    z06mike no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    25
    Ok I did it and everything seems ok but none of my contacts are there or anything else. How can I get them back?

  6. #6
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    did you do a back up prior the update...
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  7. #7
    z06mike's Avatar
    z06mike no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    25
    yes i did

  8. #8
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    ok open Desktop Manager and conect the phone to the pc
    click on back up and restore
    select restore
    locate the backup file you created, if you did not changed the name should be named with today date and double click on it,
    that will restore all you data back to your phone
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  9. #9
    z06mike's Avatar
    z06mike no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    25
    Thanks, that worked!
    Now I have another problem though
    I don't have my BB browser anymore.

  10. #10
    z06mike's Avatar
    z06mike no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    25
    Never mind. Got it all taken care of.

    Thanks guys for your help.

    You all are right, as of now I love the new OS!

  11. #11
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    you are wellcome, enjoy your Storm
    BTW wellcome to pinstack...
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  12. #12
    z06mike's Avatar
    z06mike no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    25
    Ok now a new problem. Everything seems to be good. Definitely a lot faster than it was but the camera is VERY slloooooowwwwww. Is there any way to fix this?

  13. #13
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    just give some time to the OS and should work ok, i will sugest a batt pull if you havent done it yet...
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  14. #14
    z06mike's Avatar
    z06mike no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    25
    I did a reset using soft reset and that didn't help but I will try doing a battery pull just to see if it helps.
    How long does the OS need to be on before it recognizes the camera?

    Sorry to be bugging you so much.

  15. #15
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    the os doesnt need time to recognize your camera, just need some time to sit on the phone.
    what os do you installed..
    and dont worry is pleasure to help you up...
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •