Results 1 to 12 of 12

Hello I need help. Everytime I call my vmail or ay number. Whdn I click ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    Bigv69er's Avatar
    Bigv69er no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    203

    .114 call problem vmail

    Advertisement



    Hello

    I need help. Everytime I call my vmail or ay number. Whdn I click on the button so that the dial pad shows.... It sayd show keyboard and the surtype keyboard sjows up..instead of the dial pad..
    Help!!! Plz
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #2
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    That seems to be a bug, it has been reported in the beta discussion thread. At least, let's hope it's a bug!

  3. #3
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    it's a bug...there's an easy fix if you want to reload your os
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  4. #4
    dean0uga's Avatar
    dean0uga no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    415
    Here's a temporary workaround, befor calling vm put your phone in multitap mode and 7 is 7, some of the others have changed but they are all available now hth
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    i Frankensteined mine a bit and it works now
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  6. #6
    Bigv69er's Avatar
    Bigv69er no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    203
    Hello... Sorry for replying so late.. I had to go shopping and ge stuff ready. For the concert today..just got back actually from the LMFAO concert...anyways.. I tried what you said.. And it worked.. Thank you!!!

    Quote Originally Posted by dean0uga View Post
    Here's a temporary workaround, befor calling vm put your phone in multitap mode and 7 is 7, some of the others have changed but they are all available now hth
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    Bigv69er's Avatar
    Bigv69er no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    203
    Quote Originally Posted by catstide View Post
    i Frankensteined mine a bit and it works now
    How would I go about doing that?

    Ahhh what other OS is better.. Ugh .114 is so buggy
    Its freezin a lot on me..ugh and the copy thing is. Kool but works horrible

    .109 and hybrid worked very well with mine..
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #8
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Quote Originally Posted by Bigv69er View Post
    How would I go about doing that?
    take the keyboard cods from the .109 and replace the .114 keyboard cods with them

    go to the java folder of .114 (C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9530-v4.7.0.114_P4.0.0.143) take the cods form 109(i have them zipped below)and move them into the 114 java folder. you will be prompted to replace,cancel,or keep both. select replace. you will then need to run the app loader on your DM again and it will reinstall the new .114 os then you'll be good to go.
    Attached Files Attached Files
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  9. #9
    rpol8052's Avatar
    rpol8052 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Ask me!
    Posts
    561
    Quote Originally Posted by catstide View Post
    take the keyboard cods from the .109 and replace the .114 keyboard cods with them

    go to the java folder of .114 (C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9530-v4.7.0.114_P4.0.0.143) take the cods form 109(i have them zipped below)and move them into the 114 java folder. you will be prompted to replace,cancel,or keep both. select replace. you will then need to run the app loader on your DM again and it will reinstall the new .114 os then you'll be good to go.
    That's. What. I did and so glad I did it was annoying, I didn't use your files I used mine
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  10. #10
    Bigv69er's Avatar
    Bigv69er no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    203
    Quote Originally Posted by catstide View Post
    take the keyboard cods from the .109 and replace the .114 keyboard cods with them

    go to the java folder of .114 (C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9530-v4.7.0.114_P4.0.0.143) take the cods form 109(i have them zipped below)and move them into the 114 java folder. you will be prompted to replace,cancel,or keep both. select replace. you will then need to run the app loader on your DM again and it will reinstall the new .114 os then you'll be good to go.
    THANK YOU....

    I'm gonna do it as soon as I get home...
    So like in 30 min
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #11
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353
    I just realized that bug on my phone. Back to the .109 I go....thank god its slow at work right now...
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




  12. #12
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353
    Problem fixed thanks to the hybrid method...on the .114 and the dial pad works while on a call... w00t!
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •