Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

I have always been able to stream youtube videos until recently my phone started popping ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    Powerlover's Avatar
    Powerlover no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    38

    YouTube no longer working on bold (AT&T)

    Advertisement



    I have always been able to stream youtube videos until recently my phone started popping up an error that says the web address cannot be found (while its trying to stream). I do not believe I changed any settings. Any ideas?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #2
    banglaberry's Avatar
    banglaberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2569B255
    Posts
    265
    could be youtube outage, sort of, or your provider's wap service could be facing hiccups. Just leave it for some time.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    I have the same problem. I think it has to do with signal strength. Its kind of hit or miss with me. Sometimes it works great and sometimes I can't get it all.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  4. #4
    banglaberry's Avatar
    banglaberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2569B255
    Posts
    265
    I just checked on my bold. Yes, gives an error message while streaming. Just leave it for the time and relax. It's not your device's problem
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    Powerlover's Avatar
    Powerlover no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    38
    It has been happening for over a couple of weeks now.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    banglaberry's Avatar
    banglaberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2569B255
    Posts
    265
    apparently they have messed up something at m.youtube.com, while posting an app for other phones like Nokia or Windows Mobile. Don't know. I used Bold to stream a month or so back. Now I use the app on my Nokia, haven't used the Bold for youtube since than. Now that you reported the issue, I checked on my Bold and got the same error message. I give up. Sorry
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    chaos.theorist's Avatar
    chaos.theorist no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    50
    youtube has never worked for me....

  8. #8
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    Sorry to hear guys. Once again my trusty 8310 proves all those new crappy bb's wrong lol.
    Oh yeah, it works on my 8310 on AT&T currently watching "Did my time"
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  9. #9
    banglaberry's Avatar
    banglaberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2569B255
    Posts
    265
    Quote Originally Posted by raton View Post
    Sorry to hear guys. Once again my trusty 8310 proves all those new crappy bb's wrong lol.
    Oh yeah, it works on my 8310 on AT&T currently watching "Did my time"
    Thanks for the challenge(lol) Raton, working on proving you wrong. Already had some success. Can watch some videos while can't watch others. Could you please help me by checking if your device can play any video you choose? You don't have to try all. Just try around 10 randomly. Thanks in advance
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  10. #10
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    I'm on my 8th video already on my (8310) So, yeah! Your bb has nothing on my solid 8310 sorry . Thank goodness I didn't upgrade 8310 baby !!
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  11. #11
    impak875's Avatar
    impak875 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    DROID
    Posts
    826
    I just checked on my Bold and I'm able to pull up and view vids on YouTube... I get a message wanting me to switch to a WAP browser for streaming audio but once I ok there I'm able to watch vids... not too sure what's going on but it is working for me and I'm on AT&T with a Bold also.

  12. #12
    Capdot's Avatar
    Capdot no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,958
    AT&T Bold here and youtube is working perfectly for me.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  13. #13
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Quote Originally Posted by raton View Post
    Sorry to hear guys. Once again my trusty 8310 proves all those new crappy bb's wrong lol.
    Oh yeah, it works on my 8310 on AT&T currently watching "Did my time"
    I guess I'm gonna have to trade this old raggedy Bold in for another Curve-NOT!!!
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #14
    dlsolo's Avatar
    dlsolo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    457
    Quote Originally Posted by chokem View Post
    I guess I'm gonna have to trade this old raggedy Bold in for another Curve-NOT!!!
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

    LOL!!! HAHA... ~as I open my drawer to find a fresh Curve waiting for BIS PIN change~

  15. #15
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    You fools . I still think my curve can make your bold look like a piece of crapness
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •