Results 1 to 4 of 4

okay not sure if this has been posted but I have been trying like crazy ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    gthmcty1's Avatar
    gthmcty1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    30634ABB
    Posts
    45

    Windows live on the Bold

    Advertisement



    okay not sure if this has been posted but I have been trying like crazy to use Windows Live messenger but all of a sudden i just hit login for S&G's and i'll be damned if it didn't sign me in! works absolutely perfect!

    I am running .247 and it is unlocked running on T-mobile if that helps any one get it to work?

  2. #2
    cornelious0_0's Avatar
    cornelious0_0 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    235B134C
    Posts
    673
    Um...I've had Windows Live Messenger working on my bold for over 3 months now with every OS I've tried between .167 and .247 that I am using now.

    Wasn't aware there had been any issues, unless its something carrier specific...in which case I guess I'm out of the loop again.

    ~via Blackberry Bold (wap.pinstack.com)~
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    gthmcty1's Avatar
    gthmcty1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    30634ABB
    Posts
    45
    Ohhh I guess i must have been doing something wrong then thanks for the response

  4. #4
    quillhill's Avatar
    quillhill no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    104
    I haven't been able to use Windows Live Search on a beta OS since .216, I think, and I'm using .247 now.

    Guess I'll give it another try. I do like it in many respects compared to Google Maps.
    Thanks to my 'Berry, I'm only an e-mail away.
    Or you could just go see me at myspace.com/quillhill

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •