Results 1 to 8 of 8

Hello everyone, im having an issue playing youtube vids on my Bold. They play and ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    msedaros's Avatar
    msedaros no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    207B1341
    Posts
    34

    Question Weirdest thing streaming youtube

    Advertisement



    Hello everyone, im having an issue playing youtube vids on my Bold. They play and everything, but they play incredibly fast. everything is double speed and i cant figure out y. tried battery pulls etc no use. Anyone have any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Hmm that's weird. Never heard of that. Did you go check out your media players options ?
    Try upgrading to the latest firmware also
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    typeoholic's Avatar
    typeoholic no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    23eb5198
    Posts
    72
    Sounds like you got better speeds than what you paid for. LOL. That is strange though, haven't run into that issue w my new Bold yet...knock on wood!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    msedaros's Avatar
    msedaros no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    207B1341
    Posts
    34
    yea Rogers claims their network is 2x faster than all the others, they werent kidding apparently. I wouldnt even begin to know how to upgrade the firmware. Also cant see any settings for the media player that would seem to have an effect on this.

  5. #5
    Rob113's Avatar
    Rob113 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    96
    my videos isnt playing at all iam using my wifi to connect to youtube

  6. #6
    sinkers's Avatar
    sinkers no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by Rob113 View Post
    my videos isnt playing at all iam using my wifi to connect to youtube
    I have the same problem. I am on Vodafone (UK) and they acknowledge that there is a problem. Have a look at this Vodafone eForum thread
    -----------------------------------------------------------
    OS upgrades are phone dependent NOT carrier dependent

  7. #7
    Rob113's Avatar
    Rob113 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    96
    I am on Rogers but i have a unlock phone

  8. #8
    eaglerider's Avatar
    eaglerider no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    20860E3F
    Posts
    8
    I have never been able to view any youtube at all, ever. Have tried .162 and .167, but no luckMy operator, Digicel, told me that the Bold is not powerful enough for video streaming, even using WiFi. After escalating the issue to next level the message was the same.I was hoping to be able doing some streaming on my Bold, but it does not seem likely any time soon.Media player starts buffering, and when I expect it to start playing, I get error saying it can't.Looks like it's a codec problem. Perhaps we need some service books for that as well?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •