Results 1 to 2 of 2

my volume and vibrate setting for every other function such as sms and mms and ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    -5.0-'s Avatar
    -5.0- no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    207D1BB6
    Posts
    46

    volume/vibrate not working help

    Advertisement



    my volume and vibrate setting for every other function such as sms and mms
    and windows live work properly as they should, but my blakberry messenger is
    having an issue.. i have the settings set on normal and then in the advanced part it
    has all the necessary features selected even the repeat notification is set on the
    LED setting so it should flash red when i receive a msg but it just stays green, i just have no clue as to why its not working even when i have it set to vibrate. this is a bran new bold and its my second one.. from rogers. has anyone seen this same problem? any ideas?
    "COMMON SENSE AINT COMMON"

  2. #2
    Ridicule's Avatar
    Ridicule no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    307
    You still have your in-coverage led on? (waste of battery imo).

    So, you're receiving bb msgr messages fine, but there's no message indication working at all?

    You do have out of holster / in holster defined as tone + vibrate, right? (might be quickest just to list off all of the options and what values you have for them).

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •