Results 1 to 6 of 6

I don't know if this has to do with the fact I have OS 5.0.411 ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    lauren25's Avatar
    lauren25 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,107

    theme problem

    Advertisement



    I don't know if this has to do with the fact I have OS 5.0.411 and my themes may not all be made for OS 5.0 but I have noticed that on a lot my themes the background image doesn't always show up properly.

    When I'm at the home screen and press the blackberry button- that background image will show my last theme's image.

    And if I do a hard reset that icon screen will just have a plain white background.

    I have tried resetting the background in my theme options but this happens with most of my themes.

    Anyone else experiencing this or have a possible fix?

    Thanks

  2. #2
    lauren25's Avatar
    lauren25 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,107
    bump
    ~Lauren

  3. #3
    tessitori's Avatar
    tessitori no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    271
    I am looking for someone to help ma make a custom theme for my bold on 5.0.411!

    Lauren, were they working before?

  4. #4
    lauren25's Avatar
    lauren25 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,107
    I don't remember when it happened but I think after updating to .411

    I even tried changing the background to my own but it still has the same problem..
    ~Lauren

  5. #5
    lauren25's Avatar
    lauren25 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,107
    Anyone have a solution to this problem?
    ~Lauren

  6. #6
    lauren25's Avatar
    lauren25 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,107
    bump
    ~Lauren

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •