Results 1 to 9 of 9

I've gone to the t-mobile website thru my phone n added telenav by purchasing the ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    Ekzt1nr's Avatar
    Ekzt1nr no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,146

    telenav n 9700

    Advertisement



    I've gone to the t-mobile website thru my phone n added telenav by purchasing the app. But every time I go to check the app out, I get an error msg. The msg says I don't have an account (no clue wut that means) n that I should contact telenav.

    I contact telenav n they say I have no account, its not showing like I purchased it and that I should speak to t-mobile

    I call up t-mobile n they could see in their system that telenav was added to my account, they just don't know why its not working.

    They (t-mobile) told me the reason its not working is becuz the 9700 doesn't support telenav. I'm here to find out if anyone else has tried.



    Does telenav work on the 9700?? And if so, how did you get it to work?


    (((B4 anyone tells me about all these other apps that I could use for free, well...I like the UI that telenav has. If there's another app that looks n functions as good...plz let me know)))

  2. #2
    Ekzt1nr's Avatar
    Ekzt1nr no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,146
    I meant "TELENAV n 9700"

  3. #3
    kidwell61's Avatar
    kidwell61 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2174C23C
    Posts
    79
    I have At&t Navigator that is powered by telenav and works perfect.

  4. #4
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    I have amAze gps 4.5 for free. Free turn by turn voice activated app
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  5. #5
    Ekzt1nr's Avatar
    Ekzt1nr no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,146
    I have Amaze too but I don't like the UI, which is why I was willing to pay for telenav cuz it looks so easy. Idk why telenav just doesn't work for me on t-mobile. And the weird part is, no one on either end (t-mobile n telenav) have a clue as to why?

  6. #6
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    I say get a refund bro and get something that really works.
    Opera/9.80 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.2.14912/1006; U; en) Presto/2.2.0

  7. #7
    Ekzt1nr's Avatar
    Ekzt1nr no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,146
    I know. But I really like the way telenav is set up.

  8. #8
    blackberryzen's Avatar
    blackberryzen no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Telenav came as a demo app on my Bold 9700. But I got used to having VZ navigator for free on my Unlocked Storm. I just can't bring myself to pay for a GPS app.

  9. #9
    Ekzt1nr's Avatar
    Ekzt1nr no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,146
    The demo doesn't even work

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •