Results 1 to 7 of 7

What exactly doesn't work with T-Mobile and the Bold? I've noticed the built-in browser doesn't ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    thevinn's Avatar
    thevinn no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18

    T-Mobile and the Bold

    Advertisement



    What exactly doesn't work with T-Mobile and the Bold?

    I've noticed the built-in browser doesn't work, I had to download Opera Mini.

    I already put in the APN URL. Haven't done anything with Service Books.

    Did someone say MMS won't work? What else?

  2. #2
    krazyegg's Avatar
    krazyegg no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    12
    yes mms doesnt work...lame

  3. #3
    bcbbanga4l's Avatar
    bcbbanga4l no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24ac973e
    Posts
    1,265
    really so an unlocked bold not all the feautures work?

  4. #4
    thevinn's Avatar
    thevinn no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Keep in mind this is all with respect to T-Mobile. Not sure about other carriers.

  5. #5
    fritter's Avatar
    fritter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    942
    only three things i can point out is mms and internet browser and UMA that are not working.

  6. #6
    thevinn's Avatar
    thevinn no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by fritter View Post
    only three things i can point out is mms and internet browser and UMA that are not working.
    Internet Browser works if you install Opera Mini and configure the TCP.

    What is UMA?

  7. #7
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    UMA is the Home Calling thru WIFI and the only reason it is missing on an unlocked Bold is because its not even there on a Stock Bold.
    3G and UMA dont work well together.
    Javelin and Kickstart dont have 3G because they have UMA.

    and your problems come from the fact that you are using it on T-Mo that doesnt have the servers to support it yet. Rogers unlocked Bolds work flawlessly on ATT (because ATT IS getting the Bold)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •