Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Does anyone knows how to Soft Reset the Bold by the the keyboard ? Rgds... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    Tito's Avatar
    Tito no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    203ABD1E
    Posts
    3

    Soft Reset on Bold

    Advertisement



    Does anyone knows how to Soft Reset the Bold by the the keyboard ?
    Rgds

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Isn't it the same as the other QWERTY devices?

    Left Alt, Right Shift, Del simultaneously.

  3. #3
    ctu24's Avatar
    ctu24 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    22
    press the ESC key and the ON button at the same time. let me know how you get on.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    Isn't it the same as the other QWERTY devices?

    Left Alt, Right Shift, Del simultaneously.
    just double checked and i can confirm thats what it is.
    waiting for my bold to restart ... lol

  5. #5
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by ranxoren View Post
    just double checked and i can confirm thats what it is.
    waiting for my bold to restart ... lol
    LOL! Thanks for confirming, ranx!

  6. #6
    ctu24's Avatar
    ctu24 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    22

    Backup Error!

    I Cannot Perform A Backup Via My Pc? (bold/9000) Can Anyone Advise?

  7. #7
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    It would be good for the Bold people to know if anyone's tried the program, Soft Reset, and whether it works for the Bold.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  8. #8
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by ctu24 View Post
    I Cannot Perform A Backup Via My Pc? (bold/9000) Can Anyone Advise?
    Do you have the Desktop Manager application loaded on your PC? Are you getting some sort of error?

  9. #9
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Quote Originally Posted by jblackfish View Post
    It would be good for the Bold people to know if anyone's tried the program, Soft Reset, and whether it works for the Bold.
    hmm i cant seem to find the Link for SoftReset ... Only ColorPearl and AutoLock are listed

  10. #10
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Well, it used to be there. They dumped it I guess. I'll try to find another source or host it myself. Sorry.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  11. #11
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Quote Originally Posted by jblackfish View Post
    Well, it used to be there. They dumped it I guess. I'll try to find another source or host it myself. Sorry.
    no worries let me know if you want me to test it

  12. #12
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by ranxoren View Post
    no worries let me know if you want me to test it
    Try this link for Soft Reset program (thanks to Doughdaddy.)
    Last edited by jblackfish; 10-16-2008 at 09:34 AM.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  13. #13
    fritter's Avatar
    fritter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    942

  14. #14
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by fritter View Post
    soft reset works for me on bold
    Thanks for the confirmation Fritter. Soft Reset (the pgm) was originally produced, I believe, for Sure-Type keyboard Blackberrys since the hold alt, shft, del didn't work for them as it did on the full keyboard models It's just an alternative to the battery pull and it's a free program.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  15. #15
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Cool thanks for the find. Does it completely replace a battery pull tho ?

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •