Results 1 to 6 of 6

Hi fellow stackers, is their a way to reset my bold without always doing a ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    kevinb1's Avatar
    kevinb1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    PIN/ID
    2086F1C7
    Posts
    15

    Resetting Bold

    Advertisement



    Hi fellow stackers, is their a way to reset my bold without always doing a battery pull like I use to be able to do on my 8800 by pressing buttons like caps, alt and delete at the same time. I have quick pull but its useless when my bold freezes.

  2. #2
    zsafwan's Avatar
    zsafwan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    PIN/ID
    255BA476
    Posts
    34
    use alt + Right Shift + del

  3. #3
    peterthill's Avatar
    peterthill no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    281860C8
    Posts
    733
    Search for a programm called 'Quick Pull'. It does the same Also you can set up a scheduled reset.

    HTH
    Peter
    Yesterday is history, tomorrow is a mystery

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749
    Quote Originally Posted by zsafwan View Post
    use alt + Right Shift + del
    This is what I do also. I belive this is the method that RIM suggests.

  5. #5
    archer6's Avatar
    archer6 no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    4,996
    Quote Originally Posted by BHP77 View Post
    This is what I do also. I belive this is the method that RIM suggests.
    That is correct. The pull app is for models with OS 4.2 and older.

    ~via BoldBerry 6 (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    applejosh's Avatar
    applejosh no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    346
    Quote Originally Posted by archer6 View Post
    That is correct. The pull app is for models with OS 4.2 and older.

    ~via BoldBerry 6 (wap.pinstack.com)~
    I believe it worked on my Pearl (4.5) as well. (Since the three finger salute doesn't work on suretype devices, at least the one I had.)
    applejosh
    iPhone 4 (AT&T)
    OS 4.3

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •