Results 1 to 12 of 12

Am I missing something on my Bold? On my Curve, I had the choice to ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    Lecter's Avatar
    Lecter no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    41

    Question Recording video.

    Advertisement



    Am I missing something on my Bold?

    On my Curve, I had the choice to set the video light to "automatic"!!

    Why can't I on the Bold??

    Anyone?

  2. #2
    xaroc's Avatar
    xaroc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    30544A9E
    Posts
    236
    when im in video mode, right before i click the butten to start recording, i can click my BB button, and i have a light mode, automatic, on or off ... you sure your looking in the right spot?

  3. #3
    Lecter's Avatar
    Lecter no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by xaroc View Post
    when im in video mode, right before i click the butten to start recording, i can click my BB button, and i have a light mode, automatic, on or off ... you sure your looking in the right spot?
    I only have on or off, no automatic!

  4. #4
    ericjackson's Avatar
    ericjackson no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    PM Me
    Posts
    207
    on mine. running .185 if i go to cam>options>video light> set to on, it gives a warning then click ok and it comes on by default everytime i use the camera

  5. #5
    jzarowitz's Avatar
    jzarowitz no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    NexsOne
    Posts
    724
    Quote Originally Posted by Lecter View Post
    I only have on or off, no automatic!
    thats how mine is as well.

  6. #6
    macallik's Avatar
    macallik no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    874
    Same here. I thought it had it also.

  7. #7
    Lecter's Avatar
    Lecter no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    41
    Thanks everyone, maybe a new OS will fix matters...

    Thanks again.

  8. #8
    clubbah's Avatar
    clubbah no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1
    When you're in the video camera mode, all you have to do is press the Space bar to turn the light on.

  9. #9
    Lecter's Avatar
    Lecter no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    41

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by clubbah View Post
    When you're in the video camera mode, all you have to do is press the Space bar to turn the light on.

    AWESOME!!!!

    Thank you so much!!!!!

  10. #10
    jzarowitz's Avatar
    jzarowitz no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    NexsOne
    Posts
    724
    Quote Originally Posted by clubbah View Post
    When you're in the video camera mode, all you have to do is press the Space bar to turn the light on.
    When I press the space bar in video mode, the flash actually flashes at about 1 second intervals...

  11. #11
    jusMikeP's Avatar
    jusMikeP no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119

    ...select automatic mode on camera screen

    When your camera screen is up, pressing space bar cycles through your flash options, lightning sign with "a" beside it, is automatic mode. You can select flash off, flash on, or automatic.

  12. #12
    malac101's Avatar
    malac101 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1
    jzarowitz,

    Don't press and hold the spacebar. Just press for a second and the flash will stay on. Press it again to turn it off.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •