Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Well. I'm sitting at a restaurant, and take a pic of Mrs Chokem and it ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481

    Oh No-New Bold Problem

    Advertisement



    Well. I'm sitting at a restaurant, and take a pic of Mrs Chokem and it turns out black and white. Under camera options I have it set to normal in the color options. Thru the viewfinder it is color, but when the pic is snaped it is B&W. Does anyone know what's up?

  2. #2
    ccostel's Avatar
    ccostel no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    132
    I had that happen about 2 weeks ago. The picture turned out to be in color after all, but it kind of shocked me. No idea why it happened.

  3. #3
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Thanks ccostel. I knew I was nt losing it. The pics are showing up on the media card in color, but when they are snapped they appear on the screen in B&W. Gremlins, it was NOT doing that last night, I took some pics. Very strange. ~via Bold~

  4. #4
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Device Gremlins are chewing on your color picture intake processorometer?

    Does it still happen after a battery pull? You may want to try changing to black & white in your camera options > save > then change back to color > save.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  5. #5
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Quote Originally Posted by j llama View Post
    Device Gremlins are chewing on your color picture intake processorometer?

    Does it still happen after a battery pull? You may want to try changing to black & white in your camera options > save > then change back to color > save.
    Yeah thnx J, first thing I did was to check the camera setting options and make sure I hadn't inadvertantly put it on Black and White, which I had not done. Then I did the trusty cure-all battery pull which did not help. I mean its ok, the pics are showing up on my Sandisk in color, it just was not like that and I was wondering what had changed, if I had a faulty phone, or if anyone else had similar problems with their's.

  6. #6
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Are you running an official OS or a beta?
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  7. #7
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    The 4.6 that came on it. I started to DL the beta but I didn't want just yet. ~via 9000~

  8. #8
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Have you installed any apps in the day prior to the first error?
    Does it still happen if you change the picture size and picture quality?
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  9. #9
    Aleksrussian's Avatar
    Aleksrussian no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2008
    PIN/ID
    30546CA8
    Posts
    751
    Hmm akward but are just curios or it bothers you?

  10. #10
    Aleksrussian's Avatar
    Aleksrussian no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2008
    PIN/ID
    30546CA8
    Posts
    751
    Lol you and your 8900s lol

  11. #11
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Quote Originally Posted by j llama View Post
    Have you installed any apps in the day prior to the first error?
    Does it still happen if you change the picture size and picture quality?
    No, haven't added anything. I just tried it again and now its back to normal. This is very strange. Aleks-no it didn't really bother me, but if I pay $400 for a phone I want it to function properly, I don't want to "get used to it"-lol.

  12. #12
    Aleksrussian's Avatar
    Aleksrussian no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2008
    PIN/ID
    30546CA8
    Posts
    751
    I understand I was just wandering :P my storm has random stuff like that but I love it too much to complain...

  13. #13
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    chokem i hear where youre coming from a flagship device shouldn't have to get user to get used to its flaws.
    Try reinstalling your OS as this had happened to me on my Bold and but i was upgrading the latest beta OS that same day and thankfully it was gone after the update.
    Good luck ! Let us know

  14. #14
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Thanks ranx and everyone else. This is the first time I've had any issue whatsoever with it and like I said its back to normal. Don't know what happened, but if it does it again I'm going to go to ATT and get a new one-my luck it would stop malfunctioning as soon as I walk in the door-lol~via 9000~

  15. #15
    archer6's Avatar
    archer6 no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    4,996
    Mine does the same thing so perhaps its designed that way.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •