Results 1 to 7 of 7

I was running .247 but was having problems with phone re-booting several times a day. ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196

    No device found

    Advertisement



    I was running .247 but was having problems with phone re-booting several times a day. I downgraded to .167 with no problems. .167 was running really slow. I did a wipe with handheld (including third party apps). I wanted to know what was slowing up my phone. Now my computer can not find my phone. I tried loading through shared files, app loader. Nothing. I am away from internet on my laptop. I also tried every usb port on my laptop. The usb ports are working for everything else. Any ides's?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #2
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    Try this thread.

    http://forums.pinstack.com/showthrea...ight=recognize
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    Schirripal's Avatar
    Schirripal no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2096c6ec
    Posts
    585
    Restart your computer try that then plug in ur device that's what happend to me when I upgrade to .266 if not try the steps above plz let us know what worked
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  4. #4
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    Jay's got the right thread in mind... but if you havent tried restarting both your laptop and your device, that may just do it... try that before you go into jay's suggested thread...
    i see RED...

  5. #5
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    That's what I ended up doing? Was driving me nuts. I restarted laptop and phone but still did not work first time. I reinserted my sd card and then it saw my phone. The sd card deal was probably a coincidence. Don't know, don't care. I have .266 in now and so far not one issue. Thanks for all your help.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    Glad it worked out for ya man...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    Schirripal's Avatar
    Schirripal no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2096c6ec
    Posts
    585
    Awesome glad its workin now
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •