Results 1 to 6 of 6

Hi, Just upgraded from Pearl to Bold. For the life of me no matter what ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    jtamagini1's Avatar
    jtamagini1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2

    New incoming messages not vibrating

    Advertisement



    Hi,

    Just upgraded from Pearl to Bold. For the life of me no matter what settings I apply to my profiles when I get incoming emails the device will not vibrate nor will the red light blink is there something that I am missing? Ring is set to Vibrate LED flashing is active, but it still isnt doing it.

    Jeff

  2. #2
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    There were some posts about LEDs not functioning right out of the box... I don't kno if that's your case though...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    GapBoyPCS's Avatar
    GapBoyPCS no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    207BC4F8
    Posts
    6
    What profile are you using?
    Be Bold. Stay Focused 24-7

  4. #4
    Clifford938's Avatar
    Clifford938 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24a57ef3
    Posts
    44
    I had the same issue with LED not lighting up
    Finally tech support realized that the IMEI listed with ATT wasn't correct
    and they changed it, after that it all worked
    I was told going to att.blackberry.com and changing devices wasn't good enough
    if the ATT files doesn't also reflect the Bold in their system

  5. #5
    jtamagini1's Avatar
    jtamagini1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Clifford938 View Post
    I had the same issue with LED not lighting up
    Finally tech support realized that the IMEI listed with ATT wasn't correct
    and they changed it, after that it all worked
    I was told going to att.blackberry.com and changing devices wasn't good enough
    if the ATT files doesn't also reflect the Bold in their system

    I popped into the ATT store and they had a look. Seems that was the problem

  6. #6
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Great to hear that everything worked out well.
    Its just funny how two things that do not look related sometimes are.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •