Results 1 to 11 of 11

Hello everyone, I'm looking for a good (active) link to .190 Some how I cannot ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    archer6's Avatar
    archer6 no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    4,996

    Looking for good link to update .190

    Advertisement



    Hello everyone, I'm looking for a good (active) link to .190
    Some how I cannot find a link that works.

    Also for those who have been using it, please comment on what's new, improved, and how you like it.

    Thanks
    archer
    AT&T Bold


  2. #2
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    This link appears to be good & includes .190

    AVEA
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    GaryF beat me to it. But try what i sent you by PM

  4. #4
    Kyo0tdemon's Avatar
    Kyo0tdemon no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    995
    Quote Originally Posted by archer6 View Post
    Hello everyone, I'm looking for a good (active) link to .190
    Some how I cannot find a link that works.

    Also for those who have been using it, please comment on what's new, improved, and how you like it.

    Thanks
    archer
    AT&T Bold
    I'd also like to know how .190 is running as I'm currently running .185 (flawlessly...*knock on wood*) and am just curious.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Quote Originally Posted by Kyo0tdemon View Post
    I'd also like to know how .190 is running as I'm currently running .185 (flawlessly...*knock on wood*) and am just curious.
    If the install you are running is rock solid there is absolutely not need to be looking for another one as they don't offer anything knew.
    Trust me
    Updating your OS is good when your current install is sketchy.

  6. #6
    Toan04's Avatar
    Toan04 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Kyo0tdemon View Post
    I'd also like to know how .190 is running as I'm currently running .185 (flawlessly...*knock on wood*) and am just curious.

    I've been running .190 for about a week now and I haven't had any problems. I don't have that thumbnail issue that many people have been reporting. Maybe it's because I save my pics on my SD card and not on the onboard memory.

    I notice that the phone doesn't switch from 3G to EDGE as much with .190 on the AT&T network. Web browsing seems faster for me.

    Also while running the default .167 OS, whenever I press a button on my bold, it would randomly not work. I would have to press the same button again. That was a real pain for me as I always had a few typos when doing e-mail/txt. but .190 solved that problem for me!

  7. #7
    Kyo0tdemon's Avatar
    Kyo0tdemon no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    995
    Quote Originally Posted by ranxoren View Post
    If the install you are running is rock solid there is absolutely not need to be looking for another one as they don't offer anything knew.
    Trust me
    Updating your OS is good when your current install is sketchy.

    Thanks. I understand what you are trying to say, but it's the whole concept of keeping my bb happy. When the love of my life is happy (pimpin the newest OS), that makes me a happier woman. I'm soooo not a crackberry addict. Lol.

  8. #8
    Kyo0tdemon's Avatar
    Kyo0tdemon no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    995
    Quote Originally Posted by Toan04 View Post
    I've been running .190 for about a week now and I haven't had any problems. I don't have that thumbnail issue that many people have been reporting. Maybe it's because I save my pics on my SD card and not on the onboard memory.

    I notice that the phone doesn't switch from 3G to EDGE as much with .190 on the AT&T network. Web browsing seems faster for me.

    Also while running the default .167 OS, whenever I press a button on my bold, it would randomly not work. I would have to press the same button again. That was a real pain for me as I always had a few typos when doing e-mail/txt. but .190 solved that problem for me!
    Thanks for your input.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Quote Originally Posted by Kyo0tdemon View Post
    Thanks. I understand what you are trying to say, but it's the whole concept of keeping my bb happy. When the love of my life is happy (pimpin the newest OS), that makes me a happier woman. I'm soooo not a crackberry addict. Lol.
    Oh i totally understand what you mean im an update junkie as well but sometimes you realize after the update that your device is now laggy etc... and you should have stayed with the previous one. Word of advice from somebody that always keeps up to date with beta OSs.

  10. #10
    Ge's Avatar
    Ge
    Ge no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    738
    I didn't like .190 at all. Not that it wasn't stable etc. But some functions changed and it affected the way I worked with my BlackBerry

    I had to move to a different version.

  11. #11
    archer6's Avatar
    archer6 no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    4,996
    Quote Originally Posted by Ge View Post
    I didn't like .190 at all. Not that it wasn't stable etc. But some functions changed and it affected the way I worked with my BlackBerry. I had to move to a different version.
    What functions changed?

    Affected how it worked? How?

    You moved to which version number?


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •