Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45

I have had the Bold since Monday night and had to have my first device ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    TOMMY6030's Avatar
    TOMMY6030 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17

    LED out again!

    Advertisement



    I have had the Bold since Monday night and had to have my first device replaced yesterday because the LEd in the right corner does not flash red or green. They replaced my device and now this phone is doing it too! I have all the lights enabled and it just won't flash. Anyone else have this problem?? Thanks guys

  2. #2
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    Can you say what you've tried?

    I'm guessing u didn't turn on "led flashing" in your profiles

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    TOMMY6030's Avatar
    TOMMY6030 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17
    LED coverage is turned on and it is also enabled in the text and e-mail settings. It just doesn't flash
    Last edited by TOMMY6030; 11-05-2008 at 12:04 PM.

  4. #4
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    Try a battery pull

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    TOMMY6030's Avatar
    TOMMY6030 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17
    Joe, I have done that multiple times

  6. #6
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    Try turning LED coverage indicator off... Then see if your message light comes on...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    TOMMY6030's Avatar
    TOMMY6030 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17
    Joe, tried that too lol. I think I just got 2 bad devices

  8. #8
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    Ehhhh.. I dunno.. Wat OS are you on

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    TOMMY6030's Avatar
    TOMMY6030 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17
    I don't mean to come off dumb here, but what is the OS?

  10. #10
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    Operating system... If u have an att bold... I'm guessing you have 4.6.0.167

    Go to options>about

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #11
    TOMMY6030's Avatar
    TOMMY6030 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17
    Joe, you are dead on

  12. #12
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    Hopefully someone else can chime in... I've run out of ideas..
    I highly doubt you have 2 deffective units though.. Maybe you can try reinstalling the OS??

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #13
    TOMMY6030's Avatar
    TOMMY6030 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17
    how do i do that

  14. #14
    rashard's Avatar
    rashard no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    208FBA40
    Posts
    1,201
    Its possible, if you got them at the same place, and they come from the same shippment that it could be a run of bad LEDs. But then I guess it could be the OS, but I would call the store and see if anyone else has returned them.. The OS comes preloaded so I dont see how reinstalling it would do any good, unless its the shippment, so once again I would ask the store.

    Default is for LED indication correct? right out of the box
    It takes many professionals versed in many different area's to help the masses, I am just a single drop in that pool.

    BXXXX[:::::::::::::::::::::::::::>


  15. #15
    SteveM93043's Avatar
    SteveM93043 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ I was just reading your post and decided to look at my BB 9000 indicator lights. I didn't see my Led indicator blinking either. I then went into th the Settings folder and then into the Screen/Keyboard settings. It was here that I found that my LED Coverage Indicator was turned off. Once I turned it ON my indicator is now blinking away.

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •