Results 1 to 6 of 6

How do I do a firmware up grade ota?... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828

    how do i

    Advertisement



    How do I do a firmware up grade ota?

  2. #2
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    You can't... U have to do it on a desktop...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i thought with the new o.d they were making it possible did I miss understand

  4. #4
    staytru's Avatar
    staytru no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    248c5f2c
    Posts
    94
    they did that with the new os's for the BES servers, so unless ur under a company it won't b any good, so I have heard

  5. #5
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~its only for companys?

  6. #6
    Ge's Avatar
    Ge
    Ge no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    738
    It would be useless, even if it worked for BIS, you guys would still want the BETA versions and that would definitely not be available

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •