Results 1 to 3 of 3

I think I did something newbie but I don't know what what. I also tried ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    ghettomedic's Avatar
    ghettomedic no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    28028AA4
    Posts
    108

    Error and now Bold won't boot

    Advertisement



    I think I did something newbie but I don't know what what. I also tried to search for an answer before putting a new thread out there but couldn't find anything.

    I did a wipe with JL_Cmder and was loading the new .297 OS via apploader when it errored out. Now my BB won't turn on but the LED light is solid red. I tried battery pulls and tried JL_Cmder again to wipe but nothing.

    Any clues?
    _______
    Jim Girvin
    CC/NREMT-Paramedic
    EMT-Tactical

    flight.medic.752@gmail.com
    PIN: 28028AA4

  2. #2
    disturkis4u's Avatar
    disturkis4u no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    370
    When you plug it in you should be able to reload the os via app loader
    Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 1.5; en-us; T-Mobile myTouch 3G Build/COC10) AppleWebKit/528.5+ (KHTML, like Gecko) Version/3.1.2 Mobile Safari/525.20.1

  3. #3
    8800bruin's Avatar
    8800bruin no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    109
    When using JL_Cmder and my Bold, I have noticed sometimes when the device reboots after the wipe or during the actual installation, the LED stays lit and just hangs there. When that happens, I have to unplug the cable, wait for the light to go off, then it goes back on (for the correct time), as soon as it turns off, but before the white screen appears, I plug it back in and it will continue the installation just fine.

    BTW, 4.6.0.297 rocks. Visual Voice Mail is very cool too.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •