Results 1 to 12 of 12

I battery pulled my bold the other day and then it was stuck in an ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    RichieSemo's Avatar
    RichieSemo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21

    Endless Reboot cycle

    Advertisement



    I battery pulled my bold the other day and then it was stuck in an endless boot cycle. I tried wiping it and reinstalling the OS but it just doesnt seem to be working. I am continually getting Error 507 codes. I used the following to no avail

    http://crackberry.com/blackberry-101...ked-blackberry

    Has anybody had any similar issues?

  2. #2
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702

  3. #3
    RichieSemo's Avatar
    RichieSemo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21
    Thanks, I'll give that a shot tomorrow. Hopefully something works, this is driving me nuts.

  4. #4
    RichieSemo's Avatar
    RichieSemo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21
    Tried everything in the posted thread still nothing.

  5. #5
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Have you tried a new battery, then reloading the OS?

  6. #6
    RichieSemo's Avatar
    RichieSemo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21
    I dont believe it is the battery. My battery has been functioning with absolutely no issues before this.

  7. #7
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Exactly what happens when you try installing an OS?

  8. #8
    RichieSemo's Avatar
    RichieSemo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21
    I use apploader. It installs the OS then initializes the device. When it initializes i get the error message 507 and then the phone reboots.

  9. #9
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Have you tried a different USB cable? Also reboot your PC to see if maybe resetting the USB ports doesn't help.

  10. #10
    RichieSemo's Avatar
    RichieSemo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21
    Tried different cable as well as rebooting machine.

  11. #11
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    You may have a failed memory chip. What problems were you having before the software crashed completely?

    Zo

  12. #12
    RichieSemo's Avatar
    RichieSemo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21
    I was going to make a phone call and the the phone froze up on me. After the battery pull the phone went into the endless reboot loop and isnt allowing the OS to get installed.

    Im starting to think it is a hardware issue as well.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •