Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42

Originally Posted by Ge I am using 4.6.0.162 and it works fine with YouTube, in ... BlackBerry Bold forum

  1. #31
    sinkers's Avatar
    sinkers no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    242

    Advertisement



    Quote Originally Posted by Ge View Post
    I am using 4.6.0.162 and it works fine with YouTube, in fact I had problems with .150 that are now eliminated with .162.

    However, I am not in the UK. Chances are that your provider is blocking it.
    What I cannot understand is if one is using wifi, how the provider can block it as a wifi connection has nothing to do with the provider.
    -----------------------------------------------------------
    OS upgrades are phone dependent NOT carrier dependent

  2. #32
    minitank's Avatar
    minitank no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    45
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #33
    minitank's Avatar
    minitank no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    45
    I'm still having this problem to, anyone found a fix yet?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #34
    Ge's Avatar
    Ge
    Ge no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    738

    WiFi

    Quote Originally Posted by sinkers View Post
    What I cannot understand is if one is using wifi, how the provider can block it as a wifi connection has nothing to do with the provider.
    I didn't know you were using WiFi. There is no way for the provider to block that. WiFi completes (or should) by pass the provider all together

  5. #35
    sinkers's Avatar
    sinkers no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by Ge View Post
    I didn't know you were using WiFi. There is no way for the provider to block that. WiFi completes (or should) by pass the provider all together
    Correct.

    As the majority of Bolds do work but users on Orange (UK) and Vodafone (UK) seem to be having problems, I would suggest that it is a service book issue and what is missing is a codec type service book.
    -----------------------------------------------------------
    OS upgrades are phone dependent NOT carrier dependent

  6. #36
    Mikey83's Avatar
    Mikey83 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    My bold on rogers is hit or miss with video, who knows?

  7. #37
    minitank's Avatar
    minitank no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by sinkers View Post
    Correct.

    As the majority of Bolds do work but users on Orange (UK) and Vodafone (UK) seem to be having problems, I would suggest that it is a service book issue and what is missing is a codec type service book.
    If so where would these be found.

  8. #38
    sinkers's Avatar
    sinkers no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by minitank View Post
    If so where would these be found.
    I may be wrong, but I think it is the provider who has to send them to you.
    -----------------------------------------------------------
    OS upgrades are phone dependent NOT carrier dependent

  9. #39
    mac14x's Avatar
    mac14x no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    217a1629
    Posts
    731
    Well now when i try to play youtube videos it says "Stream WAP" or something like that
    ~90 people get the swine flu and everyone is wearing face masks. Millions of people have AIDS but no one wears condoms...



  10. #40
    hotice_'s Avatar
    hotice_ no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    54
    I'm now having issues on 4.6.0.168...youtube won't play anymore

    ggrrr

  11. #41
    Ge's Avatar
    Ge
    Ge no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    738
    YouTube works perfectly for me on .168

    You should be able to send or update your service book by clicking on the Setup email icon. It may vary from carrier to carrier. I am able to log in and send or update my service books

  12. #42
    sinkers's Avatar
    sinkers no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by Ge View Post
    YouTube works perfectly for me on .168

    You should be able to send or update your service book by clicking on the Setup email icon. It may vary from carrier to carrier. I am able to log in and send or update my service books
    I too can send my service books. My point is I think that certain carriers may not be enabling all the relevant services.
    -----------------------------------------------------------
    OS upgrades are phone dependent NOT carrier dependent

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •