Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

My bold worked right out of the box aswell and im really sorry to hear ... BlackBerry Bold forum

  1. #16
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806

    Advertisement



    My bold worked right out of the box aswell and im really sorry to hear that a lot of you are getting this kinda of issues with it.
    I am sure the rogers tech support team is working on it and i will, personally check on this issue on monday and get back to you with more information,provided i can get some.
    Again, i am really sorry about all this and thank you all for your extreme patience.

  2. #17
    amsirron23's Avatar
    amsirron23 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    207B4907
    Posts
    64
    Anyone else hear any news on this issue yet? Getting angry that I can't use my bold yet...

  3. #18
    peddada's Avatar
    peddada no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    20564776
    Posts
    60
    all they keep saying is "we're working on it"
    PIN: 20564776

  4. #19
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    I did contact them and am still waiting for a call back.
    Therefore i can officially tell you that they are still working on it and that they havent found a solution just yet.
    They ARE working on it tho dont think they are slacking.
    Thanks again for your patience.

  5. #20
    mac2003's Avatar
    mac2003 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    i just wanted to know if the issue was resolved and how. I am having a similar problem with my blackberry bold and rogers told me the same thing. I had a tech call me a few days ago and said that they were reporting it to RIM and that they will get back to me.

  6. #21
    GregGebhardt's Avatar
    GregGebhardt no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    No Way
    Posts
    680
    Quote Originally Posted by amsirron23 View Post
    Pardon the frustration, but how does it make sense for such a large corporation to roll-out a product that we pay good money for and yet cannot use.
    Excuse RIM but not everyone is having this problem. Look thru the fourms and there are a few with problems but for most it has worked out very well. The last thing RIM would do or has ever done in the past is to introduce a "buggy" product!
    Greg
    in Jax, FL

  7. #22
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Quote Originally Posted by mac2003 View Post
    i just wanted to know if the issue was resolved and how. I am having a similar problem with my blackberry bold and rogers told me the same thing. I had a tech call me a few days ago and said that they were reporting it to RIM and that they will get back to me.
    The issue is still being worked one. I believe that more than anything its just faulty devices that should be exchanged but then again dont take my word for it i cant speak with 100% confidence about this.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •