Results 1 to 6 of 6

For some reason, I cannot connect my BlackBerry bold to my home wireless router. I ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    mattstratton's Avatar
    mattstratton no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    3

    Cannot connect Bold to wifi running Tomato firmware

    Advertisement



    For some reason, I cannot connect my BlackBerry bold to my home wireless router.

    I am running Tomato Firmware v1.22.1570 on the router. I have it set up for WPA2 TKIP/AES, but even if I turn off security, I get the same error - it simply says "could not associate with access point".

    I am able to successfully connect to wifi at work, which is very elaborate, but works just fine (requires certificate, etc) and I can connect to my father-in-law's wide-open Linksys router...but I just cannot get it to connect to my Tomato firmware router at home.

    The software on my BlackBerry is v4.6.0.167 (Platform 4.0.0.157)

    Any particular config settings I should look for on my router?

  2. #2
    macallik's Avatar
    macallik no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    874
    Do you have mac filtering on?

  3. #3
    mattstratton's Avatar
    mattstratton no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    3
    MAC filtering is not enabled.

  4. #4
    Thyth's Avatar
    Thyth no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    273
    Does this router use an Atheros chipset for the wireless adapter?

    I've had similar problems with hostapd in Linux when running an Atheros card in master mode, and I think it some sort of BlackBerry firmware bug. No other hardware has any difficulty connecting.

  5. #5
    mattstratton's Avatar
    mattstratton no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    3
    I don't think its the hardware on the router; it is a linksys wrt54g and I can connect my bold to that same model router running the linksys firmware. Hmm.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    ShaTR's Avatar
    ShaTR no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    7
    Have you tried DD-WRT. I'm having a similar problem right on with my GL on tofu 13c. don't rly want to run linksys firmware unless there is no good alternative, as i'm sure is the case with you as well.
    Red Curve with GPS 8310
    OS 4.5.0.52

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •