Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Hey can anybody link me to the Bold's latest software release ? i currently have ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806

    Bold's latest release

    Advertisement



    Hey can anybody link me to the Bold's latest software release ? i currently have the rogers firmware and wanted to upgrade to the vodafone one or whoever has the latest one's.

    thanks

  2. #2
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Check this link out, is that what your asking for?

    http://blackberryforums.pinstack.com/blog.php?b=86
    T-Mobile HTC Touch Pro2 & I'm not coming back! :D

    --HeavyC.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    hmmm... actually ... so i just got home and tried installing it and it seems that the ones available on that site offer to Downgrade my rogers bold altho by looking at the numbers the rogers one is not the latest version.
    I dont get it im lost ....

  5. #5
    JasonHDD's Avatar
    JasonHDD no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    241
    This is the latest OS for the 9000. It is an Official from T-Mo Germany---> http://updateservice.t-mobile.net/bl...Devices%2F9000



    Edit: This is Official. It is OS 4.6.0.126

  6. #6
    NICKY88XX's Avatar
    NICKY88XX no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,352
    nooooooooo dont upgrade......
    www.bbmchat.com sign up today!! come follow me at www.twitter.com/bbmchat and win free blackberry of your choice and cash 1st 1,000 members. spread the word.

  7. #7
    NICKY88XX's Avatar
    NICKY88XX no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,352
    i almost bricked my phone upgrading to .126 i got a white screen and reboot constant... i managed to get it connected to dm in between one of the reboots.. and downgrade back to rogers .125 everything is perfect now.. i dont know what happend but its not worth it.... i almost had a stroke for 2 hours.... i dont advise upgrading.. if its not broken..... leanve it for now untill att release.. i was advised by many people not to upgrade untill att version i believe its 4.6.0.137..
    www.bbmchat.com sign up today!! come follow me at www.twitter.com/bbmchat and win free blackberry of your choice and cash 1st 1,000 members. spread the word.

  8. #8
    JasonHDD's Avatar
    JasonHDD no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    241
    Quote Originally Posted by NICKY88XX View Post
    i almost bricked my phone upgrading to .126 i got a white screen and reboot constant... i managed to get it connected to dm in between one of the reboots.. and downgrade back to rogers .125 everything is perfect now.. i dont know what happend but its not worth it.... i almost had a stroke for 2 hours.... i dont advise upgrading.. if its not broken..... leanve it for now untill att release.. i was advised by many people not to upgrade untill att version i believe its 4.6.0.137..
    People are having problems with all of the OS's. Doesn't matter what the build is. Bottom line is the device wasn't really ready to be released.

  9. #9
    dicin's Avatar
    dicin no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    I had NO problem with the upgarde opn Rogers from 125 to 126.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Quote Originally Posted by NICKY88XX View Post
    i almost bricked my phone upgrading to .126 i got a white screen and reboot constant... i managed to get it connected to dm in between one of the reboots.. and downgrade back to rogers .125 everything is perfect now.. i dont know what happend but its not worth it.... i almost had a stroke for 2 hours.... i dont advise upgrading.. if its not broken..... leanve it for now untill att release.. i was advised by many people not to upgrade untill att version i believe its 4.6.0.137..
    alright ill take your word for it my bold does not have any problem whatsoever
    no 3G dropping, no battery issues no nothing its just ... PERFECT

  11. #11
    jscottbarnes's Avatar
    jscottbarnes no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    No-More
    Posts
    1,273
    Quote Originally Posted by JasonHDD View Post
    People are having problems with all of the OS's. Doesn't matter what the build is. Bottom line is the device wasn't really ready to be released.

    you don't know what you're talking about... my device is just fine and flying... lovin it


    ------------
    ~ jscott
    iPhone 3G & BOLD



  12. #12
    DtvThief's Avatar
    DtvThief no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    42
    haven't had an issue yet with mine....but then again i could be speaking too soon

  13. #13
    anoxia187's Avatar
    anoxia187 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    169
    I have still having battery life issues. I charge it end of the day i end up with 20% battery life

  14. #14
    JasonHDD's Avatar
    JasonHDD no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    241
    Quote Originally Posted by jscottbarnes View Post
    you don't know what you're talking about... my device is just fine and flying... lovin it
    Ok, first of "people" doesn't have to mean you. Second, there are plenty of other forums, and there are quite a few people having problems with the Bold, including here. There is a problem with low memory right out of the box, a lot of people are getting the 205 App error, and some others. Just because YOU haven't had any problems doesn't mean they don't exist and it's rather naive to believe so.

  15. #15
    darryl71's Avatar
    darryl71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    retired
    Posts
    716
    Quote Originally Posted by anoxia187 View Post
    I have still having battery life issues. I charge it end of the day i end up with 20% battery life
    Wondering if its your battery.... is the battery the same as the Curve battery?

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •