Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 70

Originally Posted by flash24 You guys are making me jealous I guess you have to ... BlackBerry Bold forum

  1. #16
    krosli's Avatar
    krosli no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    747101D2
    Posts
    539

    Advertisement



    Quote Originally Posted by flash24 View Post
    You guys are making me jealous

    I guess you have to wait your turn huh for the Bold

  2. #17
    jscottbarnes's Avatar
    jscottbarnes no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    No-More
    Posts
    1,273
    Has anyone been able to find this background on their Bold... I can't seem to get mine back...?

    [IMG]file:///Users/jscott/Library/Caches/TemporaryItems/moz-screenshot.jpg[/IMG]


    ------------
    ~ jscott
    iPhone 3G & BOLD



  3. #18
    krosli's Avatar
    krosli no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    747101D2
    Posts
    539
    Go into options then select theme. It should be there unless you move it to a different folder

  4. #19
    BBSwany's Avatar
    BBSwany no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    2552990B
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by NICKY88XX View Post
    report any problems you may be seeing as far as reception issues go..

    how much free memory.

    any bugs

    whats your os

    carrier

    and whatever else your noticing on this new device
    1) EDGE Signal is a little week IMO.

    2) 27.6 MB Available

    3) The S and Y keys seem to be a little buggy. Don't have a BB Browser.

    4) 4.6.0.126

    5) T-Mobile U.S.

    The display is absolutely gorgeous!! Nothing even comes close.
    Housings & Tools: www.cnn.cn
    Coming Soon...www.The3GBlackBerry.com
    PM Me for Ringtones 8-)

  5. #20
    JasonHDD's Avatar
    JasonHDD no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    241
    For all Bold owners, the newest OS release has it the net. 4.6.0.134 is in the wild. Word is, it helps with memory and some other things. Newer is usually better.

  6. #21
    dubai_bb's Avatar
    dubai_bb no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    314
    So far after 2 days, I have noticed that the Bold switches between 3G and edge, which is normal, but when it goes from 3G to edge, it does not go back to 3G unless I go into the connection manager and get it to search the network again. I am not stressing (yet) because its the weekend and I am somewhere where the reception is not great, and I do not expect the reception to be as good as my E71 because at the end of the day no one can beat Nokia when it comes to this.

    Also, when I was in 3G only mode and there was only 1 or 2 bars of reception, calls were not coming through to me. This was normal for me back home in canada, but here the networks are very good and up until now with any phone, if I have even 1 bar, calls get through.

    Will wait until tomorrow and see how it is in the real world.
    8900 Curve, IPHONE 3G, SAMSUNG JET, NOKIA E71, BOLD, STORM 9500

  7. #22
    NICKY88XX's Avatar
    NICKY88XX no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,352
    dubai bb this is normal is areas that dont have good recpetion area. from what i see. like if im in a building.. in the center of it where most people dont have a signal ill have full EDGE. no 3G.. but outside for the most part in the nyc area. im at 3G all the time luckily nyc is the one place 3g reception imo is verry good
    www.bbmchat.com sign up today!! come follow me at www.twitter.com/bbmchat and win free blackberry of your choice and cash 1st 1,000 members. spread the word.

  8. #23
    dubai_bb's Avatar
    dubai_bb no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    314
    Nicky, I see what you are saying, but when i go to an area where there is 3G it does not hop back onto 3G by itself, it satys on EDGE full bars. I have to manually go into manage connections click on 3G only or 3G/2G again.
    8900 Curve, IPHONE 3G, SAMSUNG JET, NOKIA E71, BOLD, STORM 9500

  9. #24
    NICKY88XX's Avatar
    NICKY88XX no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,352
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i would suggest if you can do update your os to 4.6.0.134 a few people I know have upgraded that have had the problem your talking about and it has solved it in 3g coverd areas. Gives it a clean transition instead of signal bouncing.

  10. #25
    NICKY88XX's Avatar
    NICKY88XX no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,352
    ~via BB (wap.pinstack.com)~tmobile usa users I would go into options mobile network and selct 2g and it should give you a strong EDGE signal

  11. #26
    dubai_bb's Avatar
    dubai_bb no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    314
    Quote Originally Posted by NICKY88XX View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i would suggest if you can do update your os to 4.6.0.134 a few people I know have upgraded that have had the problem your talking about and it has solved it in 3g coverd areas. Gives it a clean transition instead of signal bouncing.

    did that a few hours ago. I will see how it is when I get off the island. Thanks.
    8900 Curve, IPHONE 3G, SAMSUNG JET, NOKIA E71, BOLD, STORM 9500

  12. #27
    Princ355K's Avatar
    Princ355K no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    15
    Problems include really terrible battery life. If I'm using a few hours of wi-fi surfing or IMing (2-3 hrs), it practically drains my battery down to 0.
    Anyone have the same battery problems? And any suggestions on how to improve?


    The numbers 1 and 4 stick sometimes. When I am dialling the 1-800 numbers and need to press the options, those numbers tend to stick and stay pressed for 5 secs.

    The 3G to Edge cycling does happen in certain areas. But I usually leave my mobile network settings to "3G & 2G".

  13. #28
    blackninja's Avatar
    blackninja no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    spam=no
    Posts
    1,322
    well it's settled. I'm bringing the Bold over Tmobile.

    WATAA!

  14. #29
    jscottbarnes's Avatar
    jscottbarnes no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    No-More
    Posts
    1,273
    WATAA... that was funny


    ------------
    ~ jscott
    iPhone 3G & BOLD



  15. #30
    krosli's Avatar
    krosli no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    747101D2
    Posts
    539
    I have spoken to a few people and the one thing that I got from them are the battery issue. Being a high end device, it uses more battery I guess. But other than that I am loving my baby...oops Bold I mean

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •