Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44

Originally Posted by Berryadict Why would you attempt to operate hardware on a system that ... BlackBerry Bold forum

  1. #31
    vortec7's Avatar
    vortec7 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    30487CF1
    Posts
    531

    Advertisement



    Quote Originally Posted by Berryadict View Post
    Why would you attempt to operate hardware on a system that doesn't support it?
    Pick a carrier that does.
    TMO's cheaper, better customer service!!!

    Besides that's the beauty behind unlocking. No need to pay a contract cancellation fee.

    I know a couple people running bolds on TMO and they are loving. In our area AT&T 3G is spotty at best so their not missing it!
    :)

  2. #32
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    Quote Originally Posted by vortec7 View Post
    TMO's cheaper, better customer service!!!

    Besides that's the beauty behind unlocking. No need to pay a contract cancellation fee.

    I know a couple people running bolds on TMO and they are loving. In our area AT&T 3G is spotty at best so their not missing it!
    I priced plans for the first time in eight years, and At&t, Verizon, and Tmo are all comparable.
    I've never had a prob with At&t customer service. They gave me two Curves to renew one of my lines back in April. The other line is now awaiting full discount for renewal, just in time for Bold - and as my son who's got his own account with At&t wants my Curve, this is going to work out perfectly.
    As far as I know, Tmo does not have a network that supports the Bold

  3. #33
    vortec7's Avatar
    vortec7 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    30487CF1
    Posts
    531
    Quote Originally Posted by Berryadict View Post
    I priced plans for the first time in eight years, and At&t, Verizon, and Tmo are all comparable.
    I've never had a prob with At&t customer service. They gave me two Curves to renew one of my lines back in April. The other line is now awaiting full discount for renewal, just in time for Bold - and as my son who's got his own account with At&t wants my Curve, this is going to work out perfectly.
    As far as I know, Tmo does not have a network that supports the Bold
    I'd definitely disagree with you as far as rate/BB data plans between AT&T and TMO. However, I'm glad to hear that AT&T is treating their customers better than when I used to be their customer. Yet, last i checked TMO is still ranked #1 in customer service. Lastly, TMO's network will support the Bold, just not it's 3G aspect. Though, I personally don't think the US 3G network is all that worth it yet. Especially when compared to Canada's network.
    :)

  4. #34
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Yep, have to agree. Tmo did come in #1. And Canada's network is better

  5. #35
    peterthill's Avatar
    peterthill no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    281860C8
    Posts
    733
    Quote Originally Posted by jaesternbach View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ Wait, I just thought of something here. If I was to get a Bold on Tmo in Germany, would that work on the 3G to come here in the US? Or does the frequency used on tmo Germany use a diff. One from 1700?
    TMO Germany uses 1.910,1 - 1.915,1 MHz

    HTH
    Peter
    Yesterday is history, tomorrow is a mystery

  6. #36
    jaesternbach's Avatar
    jaesternbach no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24b04967
    Posts
    417
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ I am just so done with tmo's lack of good phones, spotty coverage where I am, and yes I know the bold works on tmo...it just sucks it doesn't run on 3G, or that tmo still doesn't have 3g up. Att is a little more pricey, but I think what I am getting in return is far greater than what I am losing.

  7. #37
    FilterMiller's Avatar
    FilterMiller no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    36
    I have been amazed how fast the opera browser has been on the bold over tmobile. It lead me to wonder how fast the 3G network really was so we ran some speed tests in the office. Iphone on 3g Vs Bold on EDGE. and guess what? iphone was only a few seconds ahead...if that.

    Dont buy the 3g hype

  8. #38
    dchandler's Avatar
    dchandler no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    215EE851
    Posts
    97
    when is the Bold coming out for AT&T i might switch to them too

  9. #39
    jaesternbach's Avatar
    jaesternbach no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24b04967
    Posts
    417
    Quote Originally Posted by dchandler View Post
    when is the Bold coming out for AT&T i might switch to them too
    See link - http://blackberryforums.pinstack.com/showthread.php?t=85444

  10. #40
    planneau's Avatar
    planneau no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,029
    Hey fella's; I may be wrong but i dought it;

    In about six to 7 months of the bold release on AT&T, I know for a fact that T Mobile will have the bold. Passed devices release has proved this.
    For example: the pearl was originally released on Tmobile; 7 months later AT&T started carrying it; 5 months after that Verizon started carrying it; 6 months after that Alltel of all carriers is carrying it. Same goes for the Curve.

    Give it time and I guarantee it will happen.
    ..........SHAKE N BAKE..........

  11. #41
    planneau's Avatar
    planneau no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,029
    Hell after all this time, nextel now has the curve.
    ..........SHAKE N BAKE..........

  12. #42
    joshspear's Avatar
    joshspear no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5
    I'm having the same problems w\ an unlocked bold on t-mo.. I've got Opera but only works on wifi..

    Did you get Facebook working? Can't get that working at all.

    Love it otherwise

  13. #43
    ANIMARSH's Avatar
    ANIMARSH no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Wow! I really want a Bold also,but I have been with Tmobile for 8 years now.I am still on 3 day weekend plan and my bill with Data plan is less than 80 bucks a month.I'll be waiting on whatever Tmobile is going to get!

  14. #44
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Bold at the end of Sep thru At&t
    I'll be getting the 2yr contract renewal price

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •