Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35

Its for any site, mobile or not... BlackBerry Bold forum

  1. #16
    mac14x's Avatar
    mac14x no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    217a1629
    Posts
    731

    Advertisement



    Its for any site, mobile or not
    ~90 people get the swine flu and everyone is wearing face masks. Millions of people have AIDS but no one wears condoms...



  2. #17
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    are you on BES or just BIS or Both?
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  3. #18
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    or try this


    1. On the Home screen of the BlackBerry smartphone, click Browser.
    2. Press the Menu key, and click Options.
    3. Click General Properties. The default browser appears.
    4. Press the Menu key, and click Change Option.
    5. Select Internet Browser.
    6. Press the Menu key and click Save Options.
    7. In General Properties, press the Menu key, and click Close.

    then try again
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  4. #19
    mac14x's Avatar
    mac14x no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    217a1629
    Posts
    731
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    are you on bes or just bis or both?
    bis
    ~90 people get the swine flu and everyone is wearing face masks. Millions of people have AIDS but no one wears condoms...



  5. #20
    mac14x's Avatar
    mac14x no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    217a1629
    Posts
    731
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    or try this


    1. On the Home screen of the BlackBerry smartphone, click Browser.
    2. Press the Menu key, and click Options.
    3. Click General Properties. The default browser appears.
    4. Press the Menu key, and click Change Option.
    5. Select Internet Browser.
    6. Press the Menu key and click Save Options.
    7. In General Properties, press the Menu key, and click Close.

    then try again
    As i can rmr the only option for that one was Media net (since im back on 4.6), i rmr i had this issue before with 4.6 but i dont rmr how i fixed it
    ~90 people get the swine flu and everyone is wearing face masks. Millions of people have AIDS but no one wears condoms...



  6. #21
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    try above steps and let see if that works
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  7. #22
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    do you have both icons the browser and media net icon?
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  8. #23
    mac14x's Avatar
    mac14x no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    217a1629
    Posts
    731
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    do you have both icons the browser and media net icon?
    Yeah
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #24
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242

    lets try this
    options>advanced options>host routing table> register
    then resend your service books and set your tcp/ip to

    wap.cingular Username: WAP@CINGULARGPRS.COM Password: CINGULAR1
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  10. #25
    mac14x's Avatar
    mac14x no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    217a1629
    Posts
    731
    I tried that a couple times before, no luck. Dang your the only 1 in this forum who's actually trying to help me and not saying screw this guys. Thanks
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #26
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    ok the only way i can think can work is trying that fix for the browser i sent to you, i know is for the storm but is also working for the bold, try that, that issue is a known issue with 5.0, if you wanna try do it and if you need help just let me know...
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  12. #27
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    I was having the Forbidden issue on my curve before switching to the bold. You might want to call ATT and ask them to reset your network for your BOLD. It worked for my curve.
    Sometimes at night, the Moon howls and the Wolves listen.

    ~Morgase~
    Device Pro, Bellshare Moderator

    For Bellshare support please go to:
    Bellshare Customer Service

  13. #28
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    I would have answered sooner but having a small personal issue to deal with of my own.
    Sometimes at night, the Moon howls and the Wolves listen.

    ~Morgase~
    Device Pro, Bellshare Moderator

    For Bellshare support please go to:
    Bellshare Customer Service

  14. #29
    mac14x's Avatar
    mac14x no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    217a1629
    Posts
    731
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    ok the only way i can think can work is trying that fix for the browser i sent to you, i know is for the storm but is also working for the bold, try that, that issue is a known issue with 5.0, if you wanna try do it and if you need help just let me know...
    Kk ill try that tmr I kno how to do it. Ill post a reply tmr if it worked or not can't do it atm its rly late here
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #30
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by Morgase View Post
    I would have answered sooner but having a small personal issue to deal with of my own.
    no problem Jill, the thing with 5.0 is that wathever you think cant happens, sure will happen.....
    thinhs that doesnt make sense on others os's will make sense here
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •