Results 1 to 7 of 7

sometimes when i send an sms with my bold it fails to send, in order ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    donnyd's Avatar
    donnyd no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8

    bold jamming???????

    Advertisement



    sometimes when i send an sms with my bold it fails to send, in order to send the message i have to take the battery out. as soon as i switch it on i can send messages again. i can still recieve sms all the time. any ideas?? is there a way to reset your bold to it factory settings??

  2. #2
    Dwaine12's Avatar
    Dwaine12 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Good Try
    Posts
    443
    Hey have question as well, does anyone know why when i open up Opera on my Bold, and i go to a web page, all the words are bunched together, and i can't read a thing, does anyone know how i can clear this up...I'd appreciate it

  3. #3
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    That's called a thread jack, dwaine...

    If you want to reset your bold, there's a program called JL commander.. U can reset with that...

    But before doing that, try resending your service books...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    macallik's Avatar
    macallik no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    874
    What OS verision do you have?

  5. #5
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    Jl commander does both

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    GiorgosH's Avatar
    GiorgosH no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    68
    Does wipe fully format the device?

  7. #7
    joewoo's Avatar
    joewoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    22CF1F2F
    Posts
    492
    I'm not sure if the word "format" is technically correct, but yes in essence, its getting rid of the OS... I wipe before every OS update to make sure its "clean"

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •