Results 1 to 6 of 6

Just downloaded the trial version of BBSmart Alarms. Each time I try to open the ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    CSO's Avatar
    CSO
    CSO no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    20

    Bold compatable w/ BBSmart Alarms?

    Advertisement



    Just downloaded the trial version of BBSmart Alarms. Each time I try to open the program I get an uncaught exception error. BBSmart's webpage says its compatable with all BB Devices. Is anyone using it successfully with the Bold?

    thanks

  2. #2
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Had a Bold for a day before I sold it, and BBSmart Alarms Pro worked fine

  3. #3
    artjr's Avatar
    artjr no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    31006C6F
    Posts
    83
    Quote Originally Posted by Berryadict View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Had a Bold for a day before I sold it, and BBSmart Alarms Pro worked fine
    Why did you sell it?

  4. #4
    ChiefT's Avatar
    ChiefT no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    249E3C14
    Posts
    33
    Does not run on my Bold .194 I miss it big time!
    ChiefT

    Adapt, Overcome, Improvise, Achieve!

  5. #5
    DjSmooth's Avatar
    DjSmooth no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,080
    When I first got my Bold, I email BBSmart regarding AlarmPro and got the response that it is not yet ready for the Bold, but they are working on a Bold version and I will get an email when it is ready.

  6. #6
    sbs8331's Avatar
    sbs8331 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    80
    Handmark.com lists a BBSmart e-mail view for Bold, but it's not shown on BBSmart's site.

    http://store.handmark.com/p/1814/BBS...r-BlackBerry/-

    I've sent a support message to BBSmart to see if it's available and if my registration will transfer. I was unable to use BBSmart on my Curve after I upgrade the os to 4.5. I'm interested to see if I can now use it. Otherwise, I may look into Empower.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •