Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Have you tried with a different cable ~via smartphone mobile.pinstack.com~... BlackBerry Bold forum

  1. #16
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242

    Advertisement



    Have you tried with a different cable
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #17
    iamgoofy's Avatar
    iamgoofy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    210ca18d
    Posts
    560
    Sure have! And each cable works normaly on the curve and does not on the bold! However just as stated in my issue,,,the curve and the bold work normaly when bb desktop manger is opened! Just the bold will not show in driveC to view the media card!
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    Have you tried with a different cable
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #18
    iamgoofy's Avatar
    iamgoofy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    210ca18d
    Posts
    560

    Arrow

    i went back threw april and didnt find anything about this issue for the bold 9000! thanks
    Quote Originally Posted by michaelajones View Post
    I described this on BerryReview.com a week or two ago, and what I did to resolve it. I also have a Bold.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  4. #19
    millerhe1968's Avatar
    millerhe1968 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by iamgoofy View Post
    Vista on home pc.like I said my wifes curve works,,my bold.my bold did,,now my bold doesn't! Yes it makes the sound of being connected vie usb!



    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Have you tried to hook the Bold up with out the battery in.Like described in the process for recovering from a bad os install.Reason Im suggesting this is it installs a usb driver that is different from the one installed when you hook it up normally with he battery in the device.And from what it sounds like it not a issue with the bold its sounding like the pc is confused on the driver and will not load the proper one for the the bold.By throwing the other driver into the mix may trigger the pc to redetect the bold driver. Usb drivers are tricky sometimes,my wireless adapter used to take out my bluetooth adapter .
    Unlocked Blackberry Torch 9810. On T-mobile.

  5. #20
    SIRpent's Avatar
    SIRpent no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    5
    Same issue here, tried everything in this thread and still the same issue. The only thing i can think of is that it was something to do with the bb/modem connection restriction if you don't pay for the service? maybe a software lockout so that you can't tether?

  6. #21
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    I can't imagine there's a lockout restriction like you're describing because it would inhibit the functionality of the Mass Storage Mode too. Have you tried installing the newest USB/Modem drivers from RIM? I would also set the Mass Storage Mode to 'Yes' rather then 'Prompt' so we can determine if it's something in the device that's failing to trigger the prompt.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  7. #22
    iamgoofy's Avatar
    iamgoofy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    210ca18d
    Posts
    560
    NEWS!!!!! straight from rim/tech vie at&t! im on my 9th replacement in less then 2months! on july 21 2009,,,,,rim/tech told me the issue with my bold not showing up in :WINDOWS: 'my computer',,,,,,,,is a knowen ''RIM'' manufacture problem!!!!!!!! so he told me that at&t warranty will replace the 8th return again! on 07/21/2009 i received #9 on 07/22/2009 and it works flawlessly!!!!!!! my wife received her upgrade from her curve to the bold today,,,,and guess what? hers has the same issue as my other 8 did! so called at&t warranty to get it replaced and they '''would NOT''' replace it until we took it to an at&t store,,,,saying i was wrong about the memory issue of not showing up in my desktop! so went to store and also took computer and hooked my new bold up,,,worked flawlessly,,,,,,,,,and hers did ''NOT'' lol the manger was in shock,,,,and noted as to such on her account! then warranty replacement is now shipping her another 'most then likely' POS!!!!!! i am very much ready to join in a class action lawsuit against at&t!!!!!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •