Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64

Link: http://blackberryforums.pinstack.com...ight=wikipedia... BlackBerry Bold forum

  1. #31
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557

    Advertisement



    T-Mobile HTC Touch Pro2 & I'm not coming back! :D

    --HeavyC.

  2. #32
    blacktouch007's Avatar
    blacktouch007 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7B30C2E9
    Posts
    264
    thanks for the link that clears up everything

  3. #33
    stevenross's Avatar
    stevenross no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3

    Tmobile Bold Browser Possible Solution

    Hey Jeff, i have the browser problem on tmobile usa, did i read this right, if i go from BIS to BES i will get the browser and my problems will be solved?

    thanks in advance?

    wooohoooo

    S




    Quote Originally Posted by jeffharris View Post
    I have a Bold working on T-Mo USA for 2 weeks now. All works fine, actually, great. I used 3G on the Bold on T-Mo Germany (using my T-Mo USA SIM, and 3G DID work - I was surprised the T-Mo already had 3g roaming contracts in place already - they didn't 6 months ago), and, frankly, EDGE isn't THAT much slower (or, I should say, 3G doesn't render THAT much faster on the Bold).

    Anyway, the only problem you may have on T-Mo, is, there are no service books for the Bold browser. However, getting Opera is the workaround (or, have a BES like I do, and the Bold Browser shows up).

    The Bolds' screen and 4.6 interface is wonderful, and, I am totally happy with it - the perfection will be when Slingbox for BlackBerry is released!

  4. #34
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968
    Does MMS work? As long as all the features work that's fine with me.

  5. #35
    jeffharris's Avatar
    jeffharris no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by heredia21 View Post
    Jeff.. How is your e-mail working?
    I have BES.

  6. #36
    jeffharris's Avatar
    jeffharris no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by stevenross View Post
    Hey Jeff, i have the browser problem on tmobile usa, did i read this right, if i go from BIS to BES i will get the browser and my problems will be solved?

    thanks in advance?

    wooohoooo

    S
    With BIS, Opera should work. With BES, Blackberry browser as well should DL to your device via service book.

  7. #37
    stevenross's Avatar
    stevenross no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    thank you jeff, i will do it today, and let you know how it goes.. thanks in advance

    Steven


    Quote Originally Posted by jeffharris View Post
    With BIS, Opera should work. With BES, Blackberry browser as well should DL to your device via service book.

  8. #38
    planneau's Avatar
    planneau no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,029
    Quote Originally Posted by alextabet View Post
    I have the bold on tmobile usa too, emails works perfect, no delays, no lagging, no missing texts, the bold is amazingly fast, and I think thats worth more than having 3g, honestly though 3g isnt that quick.

    I agree.

    I have the 8100 pearl and my friend has the iphone 3g, my pearl was just about 2.5 seconds behind his iphone when we were getting of the Internet. "We did a race to see how fast the 3g was"

    Everyone is acting like 3g is like having cable internet...lol....it not really all that.
    Beside the bold has wifi which is faster than 3g. and I know that works perfect.
    ..........SHAKE N BAKE..........

  9. #39
    stevenross's Avatar
    stevenross no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by jeffharris View Post
    I have BES.

    jeff, i dont have an enterprise server, can i still get the BES, and get the service books to transfer over for the browser?

    S

  10. #40
    jeffharris's Avatar
    jeffharris no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by stevenross View Post
    jeff, i dont have an enterprise server, can i still get the BES, and get the service books to transfer over for the browser?

    S
    I subscribe to a BES service - www.link2exchange.com . You can do the same, and have BES.

  11. #41
    bullit33755's Avatar
    bullit33755 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    16
    Why can't they just release one for tmobile. Just so that we t mobile users don't need to worry about the Software issues!

  12. #42
    FilterMiller's Avatar
    FilterMiller no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    36
    I have a BOLD on Tmobile USA and it works great! i did some browser tests against the iphone 3G and it was only a few seconds behind. And that was on EDGE!

    I love the bold. Its a huge step up from the curve.

  13. #43
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    FilterMiller,

    Everywhere?

    ---
    T-Mobile Curve 8320 - 4.5.0.69 OS Beta!
    [heavycomponent@tmo.blackberry.net]

    --HeavyC.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #44
    furtive's Avatar
    furtive no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    7a47e9f3
    Posts
    400
    Has there been any word on since 3G has been turned on about people with Bolds getting 3G service? This is what I'm thinking:

    Since there hasn't been any differentiation yet of Bold models (90x0, as it were), I'm going to guess that they do support the 1700 Mhz band until told otherwise.

    Any thoughts?

  15. #45
    furtive's Avatar
    furtive no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    7a47e9f3
    Posts
    400
    Quote Originally Posted by FilterMiller View Post
    I have a BOLD on Tmobile USA and it works great! i did some browser tests against the iphone 3G and it was only a few seconds behind. And that was on EDGE!
    Do you know what EDGE class this device is? 10? 11?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •