Results 1 to 5 of 5

ok so i just updated my bold 4.6.0.266 4.0.0. 233 and i cannot get any ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    makija's Avatar
    makija no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    113

    blackberry bold problem with connection?

    Advertisement



    ok so i just updated my bold

    4.6.0.266 4.0.0. 233


    and i cannot get any applications to work on net it says i require data plan which i have? i added tcp setting and still have a problem ? any suggestion

  2. #2
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Have you re sent your service books?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    makija's Avatar
    makija no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    113
    yes and no luck ? any other suggestions


    i guess i should add this go to manage connections and then click on services status


    blackberry internet service says not connected so thats where the problem is
    Last edited by makija; 06-22-2009 at 12:57 AM.

  4. #4
    makija's Avatar
    makija no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    113
    also which os would you recomend for me, i am on rogers and right now i am running


    4.6.0.162

  5. #5
    fathi's Avatar
    fathi no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    I have the same problem.I have to relaunch the native bb browser to have my apps (gmail, mini opera, yahoo go) starting to work properly again.but after a while when I try to refresh I get the message saying I need a data plan! I tried to make a wipe, reinstall the OS...but nothing changed!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •