Results 1 to 11 of 11

i've been searching the forum and i couldn't come across this,and i was wondering if ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    c2k's Avatar
    c2k
    c2k no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    149

    beejive 2.0 on bold 9000

    Advertisement



    i've been searching the forum and i couldn't come across this,and i was wondering if anyone could help me. I already have the 1.1 version of the jive talk on my berry. It says there is an upgrade but when i went to the link, there's no automatic upgrade. It shows a page, telling me to pay for an upgrade? I purchased a license that can transfer and upgrade for "free." Do i now have to pay for a upgrade?
    Sorry i've been searching the forum for an hour and couldn't find anything.

  2. #2
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    I don't think you do but not sure. See if you can contact their customer support and ask. I've used BeeJive for years and never paid for an upgrade.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  3. #3
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    It is quite common for developers to offer small upgrades, for example 1.1 to 1.5 for free, but major upgrades from 1.x to 2.0 for a fee, even for previous users. Often times the upgrade is cheaper for previous users than for first time users buying the latest release. Not sure if beejive offered that or not.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  4. #4
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    I agree that that is fairly common going to a major release change. I have 2.0.2 running and I don't remember paying for an upgrade but maybe I paid for it and just forgot. Is it possible that BeeJive is one of those with 2 licenses? One for your device and one, a little more at the outset, for all future upgrades and devices? Going to look.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  5. #5
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by jblackfish View Post
    I agree that that is fairly common going to a major release change. I have 2.0.2 running and I don't remember paying for an upgrade but maybe I paid for it and just forgot. Is it possible that BeeJive is one of those with 2 licenses? One for your device and one, a little more at the outset, for all future upgrades and devices? Going to look.
    I guess not - it's only $10.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  6. #6
    c2k's Avatar
    c2k
    c2k no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    149
    i got a email back from support saying i don't have to pay for it. But they still haven't sent me a link back for the direct download.

  7. #7
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Did you try installing the trial of the new version and registering it with your key for your previous version. That works with some apps.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  8. #8
    c2k's Avatar
    c2k
    c2k no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    149
    i was thinking the same thing azstar, i wanted to install the trial version. However, when i was trying to on my bb, the page where it tells me to select my os system, there is no scroll down to select the version. I can select the model, but it won't let me select the os system. I can do it on my comp, but i don't have the cable at the moment. Plus i feel safer downloading ota.

  9. #9
    c2k's Avatar
    c2k
    c2k no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    149
    alright i found the cable and downloaded the trial version on the phone except it shows "error starting beejiveim:class 'com.beejive.jivetalk.bbchatstore$chatentry'multip ly defined."

    Is anyone familiar with this? ...and still no reply back from support or info...

  10. #10
    c2k's Avatar
    c2k
    c2k no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    149
    would i have to un register the old jive talk version 1, and then the version 2 would let me in?

  11. #11
    c2k's Avatar
    c2k
    c2k no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    149
    i un registered the old jive then deleted the app, then added the new version 2 jive. Then registered and auto configured. works now, all free.
    no thanks to the morons at support jive. I did this all by my self.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •