Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 70

I got all the way to step 17 with no worries, but when I reopen ... BlackBerry Bold forum

  1. #16
    mmcpher's Avatar
    mmcpher no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    2013818F
    Posts
    10

    Password error at step 17

    Advertisement



    I got all the way to step 17 with no worries, but when I reopen CrackUtil and the password box opens, and I leave it blank (because I have no password), I get an error message that I didn't enter the password?

  2. #17
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by mmcpher View Post
    I got all the way to step 17 with no worries, but when I reopen CrackUtil and the password box opens, and I leave it blank (because I have no password), I get an error message that I didn't enter the password?
    do not close crack util before opening DM, doesnt interfer with the proces...
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  3. #18
    stnkyq2's Avatar
    stnkyq2 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    IMTHTG
    Posts
    780
    I am going to try this.....
    "A clear cut vision is the best path to success.. persistence is the vehicle you arrive in..." -Rev. Run

    Crackberry @ddict for LIFE..........

  4. #19
    mmcpher's Avatar
    mmcpher no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    2013818F
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    do not close crack util before opening DM, doesnt interfer with the proces...
    Thank you! It worked and the overall fix worked. But I still couldn't get my Jabra 8040 BT headset to pair, and another timekeeping 3rd party app was too buggy, so I had to reluctantly give up the ghost (for now). I did wind up going from .247 to .266 which seems to have worked out well. Thanks again.

  5. #20
    stnkyq2's Avatar
    stnkyq2 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    IMTHTG
    Posts
    780
    This worked for me as well, but I ended up going back to .266.. I went back due to iCallManager Light nor Black & White was working for me...
    "A clear cut vision is the best path to success.. persistence is the vehicle you arrive in..." -Rev. Run

    Crackberry @ddict for LIFE..........

  6. #21
    obrealeobre's Avatar
    obrealeobre no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    Did anyone knows that OS 5.0 will work properly on 8310?

  7. #22
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    5.0 is for Bold and 8900 devices for now, no it won't eork
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #23
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752
    Where do you get 5.0 for the bold... I would love a link... Maybe an email... Somebody enlighten me, thanks in advance.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #24
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    you can check the tread for OS 5.0 beta to find out some good info on that....
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  10. #25
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752
    ok.... im having an issue everytime i open crack util i get an error saying "File Access Denied"

    anyone know why?
    Bold - 5.0.0.93 / 8310 - 4.5.0.81 ---- AT&T
    8330 - 4.5.0.77 ---- Sprint


    Blackberry's are a lifestyle

    jeff.kaiser88@yahoo.com

  11. #26
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752
    ok, i figured out the "file access denied" ordeal. if anyone running vista has this error they need to right click the CrackUtil Icon and go to properties, then go to the compatibility tab, and click "run as administrator"
    Bold - 5.0.0.93 / 8310 - 4.5.0.81 ---- AT&T
    8330 - 4.5.0.77 ---- Sprint


    Blackberry's are a lifestyle

    jeff.kaiser88@yahoo.com

  12. #27
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Thanks for the info
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  13. #28
    snipes mcgee's Avatar
    snipes mcgee no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    555
    Can someone sticky this?
    I have a BlackBerry and a WhiteApple. :)

  14. #29
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Should be ha!
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #30
    murphdsurf's Avatar
    murphdsurf no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    21617B45
    Posts
    50
    Worked like a charm on my Bold for 5.0.0.100.
    Thanks a bunch!!
    Tom
    thx,
    Tom

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •