Results 1 to 8 of 8

Somehow all my ringtones for messages etc. were changed. When I go to profiles to ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    k9lovers's Avatar
    k9lovers no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    18

    Assigning Ringtones

    Advertisement



    Somehow all my ringtones for messages etc. were changed. When I go to profiles to try and assign them again I can only get the preloaded ringtones and I need to get to my ringtones. How can I do this?

  2. #2
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    Open up the contact's entry in Address Book under edit. Menu. Add Custom Ring Tone. It'll drop to a highlight on default. Click the trackball. Your selections will be there

  3. #3
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418
    Something else to keep in mind also if your ring tones are saved to your storage card then you won't be able to access them if your BB is connected to your pc.
    ~via BOLD 9000~

  4. #4
    k9lovers's Avatar
    k9lovers no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    18
    Thanks for the help! I'm still having problems changing ringtones for texts, emails voice mails etc. I can only get the preloaded ringtones not ones under my ringtones. These are the ones I want to assign.

    Happy New Year to all!
    Last edited by k9lovers; 12-31-2008 at 07:15 AM. Reason: Continuing explanation

  5. #5
    Klotar's Avatar
    Klotar no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    207BADEB
    Posts
    256
    Quote Originally Posted by k9lovers View Post
    Thanks for the help! I'm still having problems changing ringtones for texts, emails voice mails etc. I can only get the preloaded ringtones not ones under my ringtones. These are the ones I want to assign.

    Happy New Year to all!
    Do you [still] have the option to "Browse..." for ringtones? Usually Browse is the very top line when looking at the preloaded ringtones.
    -Klotar
    Supervising Manager of the Department of Redundancy Department.

  6. #6
    k9lovers's Avatar
    k9lovers no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    18
    Thanlks for the help all is well now.

  7. #7
    Pinch34's Avatar
    Pinch34 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by k9lovers View Post
    Thanlks for the help all is well now.
    How did you fix it?? Im having the same problem. I am trying to assign downloaded ringtones, but when i go to assign the ringtone and browse for it I only see the standard ones that came with the phone.

  8. #8
    Pinch34's Avatar
    Pinch34 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Ok I managed to figure it out. When you go into your contacts or address book, dont click on the contact just scroll onto it. Then you can select the menu button and select add custom ringtone and your downloaded ringtones will show up. If you click onto the contact and select edit then set custom ringtone you will NOT get your downloaded ringtones only the preinstalled ones. Hope this helps someone.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •