Results 1 to 15 of 15

When I go to send a text message, always asks me for the area code. ... BlackBerry Bold forum

  1. #1
    yourock2425's Avatar
    yourock2425 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    *&^%$#
    Posts
    331

    area codes and texting

    Advertisement



    When I go to send a text message, always asks me for the area code. This strictly a ATT thing ? Kinda annoying.
    *LiViN tHe DrEaM* - with my new Bold !!

  2. #2
    snipes mcgee's Avatar
    snipes mcgee no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    555
    Is it asking for your area code or the recipient's?
    I have a BlackBerry and a WhiteApple. :)

  3. #3
    yourock2425's Avatar
    yourock2425 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    *&^%$#
    Posts
    331
    ~via BB (wap.pinstack.com)~yeah, that's what it wants or some short code.

  4. #4
    snipes mcgee's Avatar
    snipes mcgee no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    555
    Which area code?
    I have a BlackBerry and a WhiteApple. :)

  5. #5
    yourock2425's Avatar
    yourock2425 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    *&^%$#
    Posts
    331
    ~via BB (wap.pinstack.com)Error Invalid Number. Please re-send using a valid 10 digit mobile number or valid short code. Test

  6. #6
    yourock2425's Avatar
    yourock2425 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    *&^%$#
    Posts
    331
    ~via BB (wap.pinstack.com)~thats what it says

  7. #7
    impak875's Avatar
    impak875 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    DROID
    Posts
    826
    I personally use the area code everytime I send a SMS/MMS, I have AT&T also. I would just try to resend the SMS/MMS using the area code.

  8. #8
    snipes mcgee's Avatar
    snipes mcgee no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    555
    Do you have the whole number saved in your phone? I'm sorry I'm not familiar with the error...
    I have a BlackBerry and a WhiteApple. :)

  9. #9
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    It's not just AT&T, you have to have it no matter what carrier you are on.

  10. #10
    yourock2425's Avatar
    yourock2425 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    *&^%$#
    Posts
    331
    ~via BB (wap.pinstack.com)~dodnt need it with verizon.. Oh well..ill just add the stupid area codes...

  11. #11
    yourock2425's Avatar
    yourock2425 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    *&^%$#
    Posts
    331
    ~via BB (wap.pinstack.com)~didnt..my bad

  12. #12
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    Quote Originally Posted by yourock2425 View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~dodnt need it with verizon.. Oh well..ill just add the stupid area codes...
    Interesting. I'm with Verizon, and I have to have the area code or it won't send.

  13. #13
    applejosh's Avatar
    applejosh no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    346
    I saw this once when I ported over from Verizon to AT&T. It seems the SMS part of when you cancel your account with Verizon takes longer to propagate than the voice part. I waited about a day, and I haven't seen it since. I do have the area codes programmed into my contacts, though. It just didn't like the +1 or something. But again, it went away after the porting was complete (and Verizon updated whatever it was on their side).
    applejosh
    iPhone 4 (AT&T)
    OS 4.3

  14. #14
    yourock2425's Avatar
    yourock2425 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    *&^%$#
    Posts
    331
    ~via BB (wap.pinstack.com)~that explains it

  15. #15
    applejosh's Avatar
    applejosh no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    346
    Just ported over to AT&T? If so, don't expect SMS to Verizon numbers to be returned. None of the ones my sister sent me (from Verizon) arrived that day. I believe it started working the next day. Ones I sent her went through, though.
    applejosh
    iPhone 4 (AT&T)
    OS 4.3

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •