Page 15 of 53 FirstFirst ... 1011121314151617181920 ... LastLast
Results 211 to 225 of 786

Originally Posted by Nexrad7526 How about an export of some of those black themes?? pr ... Free BlackBerry Themes forum

  1. #211
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730

    Advertisement



    Quote Originally Posted by Nexrad7526 View Post
    How about an export of some of those black themes??

    pr
    Which one do you have in mind?
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  2. #212
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    Quote Originally Posted by three3peat View Post
    Its working ,just reloaded it and its fine. Don't know anything about customizing
    the icons yet but I'll get around to it
    In order to customize the icons you must go into your application screen. You know, the one with all the icons and just hit the blackberry logo and select move and drag it to the first row and so on so you can access them straight from the homepage screen. Does that make sense? Let me know
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  3. #213
    Nexrad7526's Avatar
    Nexrad7526 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by raton View Post
    Which one do you have in mind?
    6,7,26 & Matrix :-))

  4. #214
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    I'll make the Matrix one for you guys tomorrow Pm me thought, I do tend to forget things. Pm me tomorrow about 4pm ET or so. I go running after work lol
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  5. #215
    three3peat's Avatar
    three3peat no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    204
    The glitch I get is that the 4th icon on top screen
    From left to right gets passed by
    The icon is there but won't highlight . I changed icon and still the same thing

  6. #216
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    Quote Originally Posted by three3peat View Post
    The glitch I get is that the 4th icon on top screen
    From left to right gets passed by
    The icon is there but won't highlight . I changed icon and still the same thing

    Do you mean it's not selectable at all? Does it get skipped? From the icon before it to the one next to it? I'll look into it tomorrow. Thanks for the heads up
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  7. #217
    three3peat's Avatar
    three3peat no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    204
    Quote Originally Posted by raton View Post
    Do you mean it's not selectable at all? Does it get skipped? From the icon before it to the one next to it? I'll look into it tomorrow. Thanks for the heads up
    Exactly

  8. #218
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    Hmm...I just checked and everything seems to be in order. Anyone else tried this? Does anyone experience the same issue as "three3peat"?
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  9. #219
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    I just re-exported the theme and re-uploaded the files to the ota link listed in the original post containing the pics for the 8350i version. Try it out and let me know. I already sent Nexrad a pm to see if he's experiencing the same issue. He hasn't said anything which puzzles me. Hmm... I'm gonna see if I can export another theme for your device and you can also test that one out. I'm gonna port "The Matrix"
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  10. #220
    three3peat's Avatar
    three3peat no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    204
    Maybe its just mine cause i
    dloaded before the update I'll redload it and let you know

  11. #221
    Nexrad7526's Avatar
    Nexrad7526 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    17
    Checking.....

  12. #222
    Nexrad7526's Avatar
    Nexrad7526 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    17
    Just rolled out of bed, mountain time. They all work for me. I'll check the main menu next.

    pr

    Every icon works. I did notice after adding another theme that I tinkered with the "messages" (in Raton's theme) icon was gone. But that came back after a reset.

    pr
    Last edited by Nexrad7526; 02-16-2009 at 12:12 PM.

  13. #223
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    Quote Originally Posted by Nexrad7526 View Post
    Just rolled out of bed, mountain time. They all work for me. I'll check the main menu next.

    pr

    Sorry if I woke ya... Thanks for the reply. No need for further checking. As long as it works for you it's fine. I know you're also running a 4.6 8350i. Thanks again . I'll try to export that theme for ya today.
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  14. #224
    Nexrad7526's Avatar
    Nexrad7526 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    17
    Sweet.

    I woke on my own so no worries. This was the first thing I check on the computer. I'm definitely infected with that berry virus;-)

  15. #225
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    Quote Originally Posted by Nexrad7526 View Post
    Sweet.

    I woke on my own so no worries. This was the first thing I check on the computer. I'm definitely infected with that berry virus;-)

    Lmao...Lemme see if I can upload it really quick so you can be the first to test it.
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •