Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

hi all, i'm totally blank about BB cos im a new user. i have a ... Free BlackBerry Themes forum

  1. #1
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75

    is it okay installing OS update 4.5 vodafone to a t-mobile BB

    Advertisement



    hi all, i'm totally blank about BB cos im a new user. i have a question:

    i tried to d/l a theme to my PC and installing through DM, but then comes a "no additional applications designed for your device were found".....so i read the instructions on this forum of how to install themes and what to do if warning comes up on a link called "no additional applications designed for your device were found", they told me to try installing the latest OS, following the link and i found one for my BB 8310 but it is from vodafone....since im a t-mo, is it okay to install any latest OS from a different provider? cos i cant find one from a t-mobile.

    please help...

    thanx before

  2. #2
    hakimmmmm's Avatar
    hakimmmmm no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    25166869
    Posts
    136
    Yes u can install new os from diferent carriers but u have to delete the vender.xml
    After you install the new bb os to ur pc go to C:/programfiles/common files/rim/app loader/ n delete vender.xml n thn plug ur bb to ur pc n run dm n it will tell u tht new update is available for ur device n follow the instruction n dnt forget to back up 1st

  3. #3
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75
    thanx hakim,really helpful, installing now....hopefully it works!
    Last edited by active_user; 08-10-2008 at 08:58 AM.

  4. #4
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    and dont freak out after it installs your new OS on your phone, it takes like 15 minutes to initialize/re-boot. I thought I bricked it, be patient

  5. #5
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75
    im still on the "wating for the device initialization" process, and it's taking sooo much time, is it what u meant chokem?

  6. #6
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75
    it worked! thanx guys, now im into analyzing the differences between the 4.2 and the 4.5....thanx so muxh for all your help!

    i wanna ask 1 question though, im feeling that after my upgrade to the 4.5, it feels slower...is it the way the 4.5 processes? or it's just me?
    Last edited by active_user; 08-10-2008 at 10:47 AM.

  7. #7
    hakimmmmm's Avatar
    hakimmmmm no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    25166869
    Posts
    136
    its normal n u may see some other bugs like memory leak freezing n some media bugs but its ok as its beta i have the same problem n i dnt actually care abt it cuz i love html email n video record n the browswr n if u need anyothr help plz do ask. Cheeeerz

  8. #8
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75
    Yeah, the video record is neat! Lol, what is a memory leak?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    It takes up memory it doesn't need. Be careful cause it voids your warranty to install an OS that's not from your carrier

  10. #10
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75
    If it takes up memories it doesn't need then it'll drain my battery faster?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #11
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75
    Also, I can't find my facebook app icon, it's missing after the installation of the 4.5, does anybody hv a clue about this?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #12
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75
    Also, I can't find my facebook app icon, it's missing after the installation of the 4.5, does anybody hv a clue about this?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #13
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75
    Also, I can't find my facebook app icon, it's missing after the installation of the 4.5, does anybody hv a clue about this?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #14
    active_user's Avatar
    active_user no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    75
    Facebook icon appeared, although I hv to re-install it...but it worked! Hehe thanx guys

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #15
    TAMMARA1's Avatar
    TAMMARA1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1
    :cry:Hi. I have a BB 8320 from T-Mobile. It's running 4.2. I seemed to have upgraded the DM to the 4.5 os, however when I try to sync it tells me that "an unknown error occured". Very strange. Also the phone still shows 4.2 os in the About screen. Can someone please help. This is so frustrating....

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •