Results 1 to 13 of 13

On the 8700c, is there a way to change the locked screen image. On my ... Free BlackBerry Themes forum

  1. #1
    mscoverson's Avatar
    mscoverson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2005
    PIN/ID
    205c38e5
    Posts
    6

    Question How do I change the Locked Screen Image

    Advertisement



    On the 8700c, is there a way to change the locked screen image. On my old 7290 I used to be able to set which picture I wanted as my screensaver. I don't see that option in my pictures on the 8700c. Any help would be appreciated.

    Thanks!
    "A Smile A Day Goes A Long Way"

  2. #2
    Toddboy71's Avatar
    Toddboy71 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    T o' Bee
    Posts
    2,384

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I am going to assume that my 8700g is the same as yours. If you goto pictures, click the trackwheel, it gives you an option to set a picture as the background image. It should then be your image when the phone is locked. It works that way for me. Hope this helps!

  3. #3
    mscoverson's Avatar
    mscoverson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2005
    PIN/ID
    205c38e5
    Posts
    6

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    Thanks...but that option is not available for me. Maybe I need to load the 8700g software
    "A Smile A Day Goes A Long Way"

  4. #4
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    I had the ability to do that on my 7730 (although I never did because I didn't know about that back then), and I can change the Home Screen Image on my 7100t and my 7105t

  5. #5
    pentace's Avatar
    pentace no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    415

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    the only dif i have noticed with teh 8700 series is you can change the desktop picture for everything except the Vadafone Today home screen and you cannot change the idle screens it will always say cing/ tmobile ect.. unless you hand program a java theme rather than using a theme builder
    Welcome to my World!

  6. #6
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    I change my background image all the time on my 8700g, have the zen theme up.
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  7. #7
    mscoverson's Avatar
    mscoverson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2005
    PIN/ID
    205c38e5
    Posts
    6

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    Man! I wish I could...I have the Telstra OS now and vodaphone...but no options to set picture as background image...just "set as home screen"

    Thanks for the help!
    "A Smile A Day Goes A Long Way"

  8. #8
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ home screen is the background image

  9. #9
    Coachmeeks's Avatar
    Coachmeeks no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    300F590D
    Posts
    128

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    I have a 7130e from Verizon.
    When I am in the pictures program, I can select :
    "set as home screen image"
    This changes the home screen image, but does nothing to the locked screen image".

  10. #10
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    Ohhhh I got ya. I misunderstood. On mine the locked screen image is my background image. I have the 8700g on Tmo with the Zen theme. Maybe it is part of the Zen theme.
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  11. #11
    kryptiv's Avatar
    kryptiv no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    ya I'm tryin to build a theme and I cant find anywhere in the PTB to change the locked screen either.

  12. #12
    dredwood's Avatar
    dredwood no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    31D16B02
    Posts
    93

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    I don't think that option is available for the 7130e, sorry.

  13. #13
    HuwSy's Avatar
    HuwSy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    155

    Re: How do I change the Locked Screen Image

    Quote Originally Posted by pentace
    the only dif i have noticed with teh 8700 series is you can change the desktop picture for everything except the Vadafone Today home screen and you cannot change the idle screens it will always say cing/ tmobile ect.. unless you hand program a java theme rather than using a theme builder
    Have you had any sucsess in manually making a theme with a different lock screen background or which keeps the same background image for the lock screen, as i have tried changing the parts of the cod files manually in a hex editor but it seams to fail due to some form of checksum.

    Im just after a basic list theme which keeps the background image for the lock screen or atleast i can set my own image in advanced for my 7100.
    Huw - www.huenik.com
    Bb 8220 4.6...

    I will test my hosting companys claims of unlimited webspace and unlimited bandwidth. Ideas?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •