Results 1 to 7 of 7

I do success find my headset in pearl and seems pair is working...but the sound ... Free BlackBerry Themes forum

  1. #1
    dansu92833's Avatar
    dansu92833 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    8

    Question How Come Did't Work On My Logitech Headset??

    Advertisement



    I do success find my headset in pearl and seems pair is working...but the sound or music never work how come this happen?? DO I HAVE TO DOWNLOAD SOME OTHER PROGRAM IN ORDER TO MAKE WORK?? OR... BUY MOTOROLA'S Bluetooth DJ Headphones S805 AND Bluetooth Stereo Headphones HT820 OR JABA Jabra BT620

  2. #2
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: How Come Did't Work On My Logitech Headset??

    first off welcome to the stacks.
    if by sound you mean music. that is not supported by BB
    For MP3 you will have to use either wired headset or speaker.
    Let us know if you have any other questions and thanks for being here!
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  3. #3
    dansu92833's Avatar
    dansu92833 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    8

    Re: How Come Did't Work On My Logitech Headset??

    sound means mp3 and incoming call. so BB really does not support bluetooth headset...ouch..is their any program I can download make it work??

  4. #4
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: How Come Did't Work On My Logitech Headset??

    no incoming call should work fine, just not mp3 music.
    Is it not workin for calls?
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  5. #5
    dansu92833's Avatar
    dansu92833 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    8

    Re: How Come Did't Work On My Logitech Headset??

    no for mp3.....Is their any program i can upgrade/change to make it work on mp3 too??

  6. #6
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: How Come Did't Work On My Logitech Headset??

    nope profile is not there in the phone. someone posted a way to do it \, but it alot of work and if you touch a key it ends.
    sorry to disappoint you
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  7. #7
    dansu92833's Avatar
    dansu92833 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    8

    Re: How Come Did't Work On My Logitech Headset??

    can you show me who post it?? I like to learn it.(try)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •