Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

I have an 8330 and I have downloaded themes OTA before and they have worked ... Free BlackBerry Themes forum

  1. #1
    MrJayDeeOne's Avatar
    MrJayDeeOne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31A303F8
    Posts
    83

    help with themes

    Advertisement



    I have an 8330
    and I have downloaded themes OTA before and they have worked
    I tried to download a theme OTA before and when I went to the list of the themes I have only the stock ones showed up.
    I had a few more in there.
    I went to the application list and they were still all there.
    I downloaded another theme or 2 and those only showed up in application list as well, not in theme list
    this is a v4.3.0.127 curve
    any ideas??
    and I have plenty of memory

  2. #2
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Did you reset your device?

  3. #3
    MrJayDeeOne's Avatar
    MrJayDeeOne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31A303F8
    Posts
    83
    yes I have. Would that make a difference?

  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    when he says reset, he means removing the battery while the bb is still on ...

    if you tried that, then maybe you are out of memory or the themes you downloaded aren't compatible with your device.

  5. #5
    MrJayDeeOne's Avatar
    MrJayDeeOne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31A303F8
    Posts
    83
    nope. I didn't do a battery pull. I did a soft reset. I am going to try a battery pull now. I don't know when they disappeared though, as I haven't changed themes in a bit
    the thing that gets me is the themes worked fine, and they were with my stock themes. And now they aren't showing up there.
    as far as memory I have 35808811 bytes free
    Last edited by MrJayDeeOne; 07-02-2008 at 06:29 AM.

  6. #6
    anoxia187's Avatar
    anoxia187 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    169
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    So no themes at all are showing up in the Themes under Options?
    Did you remove the vendor.xml?

  7. #7
    MrJayDeeOne's Avatar
    MrJayDeeOne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31A303F8
    Posts
    83
    just the defualt themes are showing up under options. none of the others I downloaded.
    what is vendor.xml?
    I just did a battery pull, and they still aren't there, they still show up in application list though. I am going to try and download a new theme.

  8. #8
    MrJayDeeOne's Avatar
    MrJayDeeOne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31A303F8
    Posts
    83
    okay still nothing. Downloaded a few themes, and again they show up in the applications section but I don't see them when I attempt to change themes

  9. #9
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    Quote Originally Posted by anoxia187 View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    So no themes at all are showing up in the Themes under Options?
    Did you remove the vendor.xml?
    That's for when you are installing another carriers OS.

  10. #10
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    Quote Originally Posted by MrJayDeeOne View Post
    okay still nothing. Downloaded a few themes, and again they show up in the applications section but I don't see them when I attempt to change themes
    Have you installed a new OS lately? Are you running 4.5.? If you are, they should be showing up but they don't work well with 4.5. Are you positive that they are for your device?

  11. #11
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Also -- did u install something using DM recently and maybe DM removed them? Sometimes DM will see them as unrecognized.

  12. #12
    MrJayDeeOne's Avatar
    MrJayDeeOne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31A303F8
    Posts
    83
    Quote Originally Posted by dallas1125 View Post
    Have you installed a new OS lately? Are you running 4.5.? If you are, they should be showing up but they don't work well with 4.5. Are you positive that they are for your device?
    nope, still on the older operating system.

    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Also -- did u install something using DM recently and maybe DM removed them? Sometimes DM will see them as unrecognized.
    actually I started to think this yesterday. I haven't installed anything with DM. But I did OTA download Vlingo, and that's the only thing new I have done. You think that might have done something?

  13. #13
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    No, this is odd, all I can think of is maybe setting your permissions for the theme to allow. Probably won't work, but who knows.

  14. #14
    MrJayDeeOne's Avatar
    MrJayDeeOne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31A303F8
    Posts
    83
    Quote Originally Posted by dallas1125 View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    No, this is odd, all I can think of is maybe setting your permissions for the theme to allow. Probably won't work, but who knows.
    hmm. I am going to download one and see what happens

  15. #15
    MrJayDeeOne's Avatar
    MrJayDeeOne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31A303F8
    Posts
    83
    Quote Originally Posted by dallas1125 View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    No, this is odd, all I can think of is maybe setting your permissions for the theme to allow. Probably won't work, but who knows.
    where would I change this? all the permissions for them say deny. Which one would I change to allow? I didn't have to do this the 1st time when I downloaded

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •